Спечелете 3 комплекта с продукти Тандем

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: Николета Вл Петрова, Diyana Shtereva и Tania Rueva

⚽️ Събираме се за мача, оставаме за мезето. А преди това ще раздадем и награди. 🎁 Напиши ни в коментар кой отбор искаш да спечели Европейското и тагни човека, с когото най-често гледаш мачове.

Ще изберем трима от вас на случаен принцип, които ще зарадваме с мезе за мача, независимо кой печели. 😋

А бирата ще трябва да си я осигуриш сам. 😉🍻

Играта е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България, с възраст над 18 години, с изключение на служителите на „Тандем-В“ ООД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).

На 01.07.2021 г.на стената ще бъдат публикувани 1 бр. визия с текст “Спечели мезе за мача от Тандем”. За да се включи в Играта, участникът трябва да отбележи името на свой приятел и да напише името на отбора, който иска да стане победител в Европейското първенство 2020, като коментар под снимката.

От играта ще бъдат излъчени трима печеливши. Печелившите ще се определят чрез жребий на случаен принцип, като ще бъдат обявени в коментар под същата публикация на 11.07.2021 г.

Наградният фонд за играта е продукти Тандем.

За да получат наградата си, печелившите трябва да изпратят трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочените от тях адреси, чрез куриер до 14 работни дни от предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградата се доставя на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Краен срок - 11 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара