Спечелете юношески колела и комплекти Elgydium

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 4 август 2021

Участващи търговски марки и опаковки

Всички продукти от марките Elgydium и Eludril следва да се считат, че участват в Промоцията.

За да участва за спечелването на една от наградите, участникът трябва да изпълни всяко едно от следните условия:
1. Да закупи минимум два продукта от марките Elgydium и Eludril;
2. Да влезе на https://pierrefabre-oralcare.bg/igrasnagradi/ и да регистрира своята покупка като посочи своите имена, телефон за контакт, имейл адрес и да качи снимка на касовия бон/фактура за закупените минимум два продукта от марките Elgydium и Eludril;
3. Да регистрира своята покупка в Периода на Играта, посочен по-горе в т. 4.

Участието в Играта е доброволно и не изисква никакви допълнителни разходи от страна на участниците, освен за закупуване на минимум два продукта от марките Elgydium и Eludril и евентуални допълнителни разходи за интернет на участник в Играта, натрупани вследствие на действия, свързани с Играта.

Всеки участник може да се регистрира в Играта, с повече от една касова бележка/фактура за продукти от марките Elgydium и Eludril, при условие, че всяка от тях (касова бележка/фактура) доказва покупка на минимум два продукта от марките Elgydium и Eludril. Една касова бележка/фактура дава право само на една регистрация.

Всяка валидно регистрирана касова бележка/фактура дава равноправно право за участие при разпределението на наградите в Играта.

В Промоцията могат да бъдат спечелени следните награди:

    Юношеско колело със скорости
    ELGYDIUM KIDS ГЕЛООБРАЗНА ПЗ С FLUORINOL 3-6г СВЕЖА ЯГОДА 50м;
    ELGYDIUM KIDS ДЕТСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ 2-6 год;

За избягване на каквото и да било съмнение, всички награди могат да бъдат предоставени само на участници, валидирани от Организатора като победители в съответствие с всяко и всички от изискванията и условията съгласно настоящите Официални правила.

Печелившите на награди ще се теглят на случаен (лотариен) принцип чрез специализиран софтуер измежду всички лица, които са направили валидна регистрация в Периода на Играта.

Тегленето ще се извърши след края на периода на промоцията, а именно от 06.08.2021 г. до 10.08.2021 г.

Печелившите участници ще бъдат уведомени на посочения от тях e-mail адрес и/или с обаждане на предоставения при регистрацията телефонен номер не по-късно от 12.08.2021 г.

Потвърждаването на наградата от печеливш участник става чрез изпращане на снимка на регистрирания касов бон/фактура в отговор на получения e-mail за обявяването му като Печеливш, не по-късно от 17.08.2021 г.

При потвърждаване на наградата чрез изпращане на снимка на регистрирания касов бон/фактура от страна на спечелилия участник, Организаторът ще предостави информация относно начина на получаване на спечелената награда. Начинът за получаване на наградата може да включва вземането й от специално указано място, в който случай съответните разходи по получаване на наградата ще бъдат за сметка на съответния печеливш участник.

Касова бележка/фактура може да бъде регистрирана за участие в разпределението на наградите само веднъж.

Победителите в Промоцията, потвърдили спечелената от тях награда и в случай че желаят получаването ѝ, следва да предоставят:

    регистрираната касова бележка/фактура като доказателство за покупката, както и да докажат, че са с постоянно местожителство в България (съгласно изискванията на член 18 по-долу) при получаване на наградата.
    техни лични данни: три имена, дата на раждане, както и номер на ЛК, които биха се изисквали за процедурата по получаване на наградата от куриер, след като бъдат уведомени, че са сред печелившите.

Наградите ще бъдат изпратени за сметка на Организатора не по-късно от 31.08.2021, освен в случаите, посочени ч т. 12.4 по-горе. Наградите се потвърждават от спечелилите участници до 17.08.2021 г., а Организаторът няма задължение за предоставяне на награда, потвърдена от печеливш участник след тази дата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара