Спечелете душ слушалки Sensum Square и тениски Roca

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 юли 2021

Целта на играта е популяризиране на продуктите за баня Roca и техните характеристики. Играта не е обвързана с покупка от страна на участниците.

В периода на кампанията, всеки четвъртък във Фейсбук страницата на Експо Баня София ще бъдат публикуван по един въпрос, свързан с продуктите на ROCA и техните свойства. Броят на въпросите е общо четири. На всеки въпрос ще бъдат изброени различен брой възможни отговора. Всяка публикация със зададен въпрос ще бъде придружена от линк - жокер, който води към допълнителна информация. За да участват в томболата за наградите, участниците трябва да напишат в коментар под публикацията на съответния седмичен въпрос всички верни отговори от изброените към даден въпрос (те може да бъдат повече от един), без да посочват грешен отговор.

Всеки участник може да участва само веднъж (само с един коментар) във всяка една от седмичните игри. Допуска се участие на един участник във всяка една от четирите различни седмични игри с въпроси.

Участниците ще могат да отбелязват своите отговори като коментари на въпросите до 23:55ч. на четвъртъка от седмицата, следваща деня на публикуване на седмичния въпрос-игра. Отговори чрез коментари, дадени след този срок, не се зачитат за валидни за участие в томболата с наградите.

Всяка седмица ще се теглят 6-ма победители от всички участници, дали верен отговор на седмичната игра.

Фейсбук профилите (имената) на победителите ще бъдат обявявани на Фейсбук страницата на Експо Баня София всеки петък след приключване периода за участие в седмичния въпрос-игра.

Организаторът предоставя следните награди:

Брандирани тениски Roca - общо 20 бр. за периода на играта.
Душ слушалка Sensum Square на ROCA, с 4 функции (Rain, Night Rain, Tonic и Pulse) - общо 4 бр. за периода на играта.

Наградите на печелившите в 4те седмични игри ще бъдат изпратени по куриер до 06.08.2021.

Печелившите участници трябва да се свържат с Експо Баня София като изпратят чрез лично съобщение до корпоративната Фейсбук страница https://www.facebook.com/ExpoBathSofia свои данни: две имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка. Тези данни няма да бъдат публикувани и ще бъдат използвани единствено за осъществяването на доставките по куриер. Информацията трябва да е получена до Експо Баня София не по-късно от 5 работни дни след обявяването на печелившите участници. След изтичане на този срок, печеливш участник, който не е подал информация за доставка, губи право да получи наградата си.

Организаторът на Играта също ще положи усилия да се свърже с печелившите участници, като им изпрати лично съобщение чрез Фейсбук страницата си.

Участник в Играта е всяко дееспособно физическо лице на възраст над 18 години, което е посочило всички верни отговори без да е посочило грешен отговор на поне един от зададените въпроси. В периода на играта ще се публикуват различни въпроси и всяко лице може да се включи за участие в играта като дава отговори на всеки поставен въпрос. Организаторът си запазва правото да поиска от участника потвърждение за неговата възраст. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара