Спечелете мини хладилник, проектор и екран за домашно кино и 120 кена Carlsberg

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Мини хладилник - Stan Chez
Проектор и екран за домашно кино - Вики Бисер
120 кена с бира Carlsberg - Ivo Nikolov

Големият финал е все по-близо и всички футболни фенове си задават въпроса, с непредвидим отговор:
Кой ще стане шампион в 🏆 ЕВРО 2020 🏆?

Познай победителя в най-големия европейски футболен форум и напиши в коментар под поста предположението си. 

Така ще имаш шанса да спечелиш една от трите страхотни награди:
✅ мини-хладилник
✅ проектор и екран за домашно кино
✅ 120 кена бира Carlsberg!

Всеки Участник има право да участва само веднъж, като публикува само един коментар под публикацията, в която е зададен въпросът по т. 3 от настоящия Раздел. Всеки следващ коментар след първия ще се счита за невалиден и няма да бъде включен като отделен шанс за участие в томболата за разпределение на наградите.

Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип – чрез томбола, проведена на независима онлайн платформа, която на случаен принцип избира сред имената на участниците, които отговарят на настоящите условия.

Тегленето ще се проведе на 12.07.2021г. от Съндей Медия“ ООД, ЕИК 205064005, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. „Кръстьо Сарафов“ № 24, представлявано от Ива Велчева – управител.

Печелившите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Фантастико https://www.facebook.com/fantastico.stores в деня на тяхното изтегляне. Печелившите участници е необходимо да напишат в лично съобщение на Facebook страницата на Фантастико, в което да посочат данни за контакт (три имена и телефон).

Един участник може да спечели само една награда в рамките на всички периоди  на Играта.

Не се допуска прехвърлянето на права върху наградата на друго лице преди получаването й.

Печелившите Участници ще могат да получат своите награди от централния офис на Организатора на адрес: гр. София, кв. „Симеоново“ ул. „Момина сълза“ № 14а, в срок до 10 работни дни след обявяване на печелившите по реда на настоящия раздел. Наградите се получават лично от спечелилите участници след легитимирането им с документ за самоличност пред представител на Организатора или чрез упълномощено лице, чрез представяне на изрично нотариално заверено пълномощно.

При получаване на наградата, печелившият участник подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ, че наградата му е връчена. В случай че печелившият не може да получи наградата си лично, същата може да бъде взета от упълномощено лице, чрез представянето на изрично нотариално заверено пълномощно, като това обстоятелство се вписва в приемо-предавателния протокол, за да се удостовери, че наградата е получена.

За получаването на наградата си печелившите участници предоставят в съответствие със Закона за данъците върху доходите на физическите лица изискваните за данъчни цели лични данни – три имена и ЕГН.

Всички дължими данъци от печелившите участници на награди ще бъдат платени и декларирани от Организатора.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на съответните посочени от тях профили във Facebook.

⚽Успех на всички!

Краен срок - 11 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара