Спечелете ретро машини за пуканки и брандирани тениски

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 29 август 2021

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

    3 бр. големи награди – домашна ретро машина за пуканки

    16 бр. седмични награди – брандирани тениски

УСЛОВИЯ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА НАГРАДИ:

Участниците следва да гласуват за един от селекция от два филма:

Наградата „Машина за пуканки” ще спечелят 3 /трима/ от участниците в играта, избрани чрез жребий измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували поне веднъж по време на кампанията в периода 5 юли 2021 г. – 29 август 2021 г. от един и същ потребителски профил.

Наградата „Брандирана тениска” ще спечелят 16 /шестнадесет/ от участниците в играта, които се избират при провеждане на жребий измежду всички гласували в уебсайта на седмична база.

    Участието се извършва посредством гласуване за филм в рамките на кампанията „Великият понеделник”.

        Гласуването за филм във „Великият понеделник” се провежда на седмична база;

        Новите предложения за филми се обявяват всеки понеделник, в 21.00 часа на Facebook страницата на KINO NOVA - https://www.facebook.com/kinonova, както и на уебсайта https://greatmonday.bg.

        Предложенията са активни до неделя, 24.00 часа;

        Филмът, събрал най-много гласове във „Великият понеделник”, се обявява на Facebook страница на KINO NOVA - https://www.facebook.com/kinonova, всеки понеделник в 21.00 часа.

    Участието в играта е безплатно. Всеки участник има право да гласува за филм само веднъж седмично.

    За участие в играта е необходимо потребител с активен, реален личен профил във Facebook или потребител със съответната регистрация чрез имейл адрес на уебсайта https://greatmonday.bg, да посети Facebook страницата на KINO NOVA или специално създадения микро сайт, където всяка седмица може да гласува за филм във “Великият понеделник”.

- На седмична база чрез жребий, който се провежда от екипа на Организатора, се избират по двама победители сред всички участвали, които ще спечелят награда - тениска.

- В края на кампанията чрез жребий, който се провежда от екипа на Организатора, се избират трима победители измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували поне веднъж по време на кампанията в периода 5 юли 2021 г. – 29 август 2021 г. от един и същ потребителски профил.

    За участие в играта потребителите трябва да имат активен, реален личен профил във Facebook или съответната регистрация чрез имейл адрес на уебсайта https://greatmonday.bg и да са на възраст над 18 години.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара