Спечелете часовник MyKi Watch в цвят по избор

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @mirelash

#Giveaway 🔅 С моето пораснало момиче си имаме нови готини занимания, и едно от любимите неща, които правим заедно, е да ходим на Гребната база – аз да тичам, а тя да кара колело. Бързо премина към това 16 цолово и да ви кажа, доста е бърза с него.

Веднъж ви се бях оплакала тук, че отпраши напред и не можех да я стигна. Да не съм чула, че тичам бавно 😅, просто тя е вече много бърза, не е с бебешкото колело.

Та, точно онзи път имаше доста хора и тя ги изпреварваше, докато в един момент не можех вече да я видя по алеята. Тогава се затичах много по-бързо, въпреки че бях капнала, знаете как силите идват в такива моменти 🚀😅. И вече си повтарях тревожно и бясно на ум, че това не трябва да се случва никога повече! „Няма да те взимам вече с мен!“ – първите ми думи, когато се докопах до нея. 😔

Естествено, че следваха много разговори по темата. И естествено, че няма и не искам да спрем да спортуваме заедно там.

Обещала е вече да спира, да поглежда къде съм, да ме изчаква, да обърне и да се върне назад. Сигурно ѝ звучи много досадно, но ме слуша. Аз все пак си имам едно на ум и не знам в какъв момент ще се разсее детското мозъче. 😅

Затова тук на ръчичката ѝ виждате едно помощниче, което да ми дава спокойствие – часовникът MyKi Watch, който има GPS и мога да наблюдавам къде се намира в момента. Мога и да ѝ се обадя, както и тя на мен. Също така мога да задавам зони на безопастност и да получавам известие, ако случайно тя излезе от някоя от тях. Ще споделям впечатленията си от него.

✅ А вие ми разкажете в коментар коя ситуация смятате, че би ви бил полезен и имате шанс да си спечелите един такъв MyKi Watch в цвят по избор.

✅ Харесайте снимката и тагнете някой, на който също ще му е полезен часовника, и точно след седмица ще изтегля победител! 

Краен срок - 21 юли 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара