Познай резултата и спечели пет телевизора TCL 55P615 Android TV


Играта е приключила!

Печеливши:

Blagoi Topuzov
Vladimir Georgiev
Мирена Димитрова
Христо Иливанов
Станислав Йорданов

⚽️ GIVEAWAY: ЕВРО 2021 Е ТУК. ⚽️ 

Днес в 22:00 ч. Турция и Италия ще премерят сили на футболното игрище. А ти можеш да премериш своите експертни сили и да дадеш прогноза в коментар какъв ще бъде резултата преди началото на мача. 

А благодарение на TCL Mobile Bulgaria ще имаш шанса да спечелиш 1 от 5 TCL 55P615 Android TV, на който да си гледаш цялото Европейско първенство. Играй всяка седмица - от днес до 11 юли.

Участието в Кампанията не е обвързано със закупуване на стоки и/или услуги от Теленор.

Участник в Играта е всяко пълнолетно физическо лице с валидна регистрация във Facebook, с постоянно жителство в България, което: - в периода от 11.06.2021 г. до 11.07.2021 г. е публикувал/а коментар към публикация (общо 5 публикации за цялата кампания) на Организатора, който съдържа отговор на зададен в съответната публикация въпрос или загадка, които публикации на Организатора ще бъдат публикувани периода 11.06.2021г.-11.07.2021г. във Facebook профила му: https://www.facebook.com/TelenorBulgaria и ще бъде бъдат означени с наименованието на Играта.
- разрешили техният Facebook профил да бъде публичен за целия период на Кампанията. Изискването за публичен Facebook профил е с цел Организаторът да може да се свърже със съответния участник на лични съобщения, изпратени през Facebook, в случай че той/ тя е избран за победител или резерва в настоящата кампания.

Няма ограничение в броя на коментарите, публикувани от всеки участник. Независимо от броя направени коментари от всеки участник под поста на Организатора, всеки участник участва в томболата по т..5.3. за спечелване на награда еднократно (само с един коментар). За спечелване на награда не участват лица, коментирали с дума, различна от посочените в поста на Теленор.

5 (пет) от участниците, спазили условията по т. 4.3. и 5.1. ще бъдат избрани на случаен принцип чрез томбола, която ще се провежда всяка седмица, на
следващия работен ден след всяка една от публикациите в платформата Facebook на организатора във връзка с Играта.
Допълнително при същите условия и на същата дата ще бъдат изтеглени 5 (пет) от участниците като резерва.

Всеки Участник играе от свое име и следва да получи наградата лично, ако бъде избран.

Всеки участник в Играта може да бъде избран за победител само веднъж в рамките на периода на Играта. За победител се счита лицето, ползвател на Facebook профила, избран в томболата по т. 5.3.

В играта ще бъде раздадена общо 5 (пет) награди – TCL 55P615 Android TV.

Тегленето на 5 (пет) печеливши и 5 (пет) резерви в Играта, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе, ще се провежда всяка седмица, чрез томбола на случаен принцип, на адреса на управление на Организатора в гр. София, район Младост, ж.к. „Младост” 4, Бизнес Парк София, сграда 6 в присъствието на представители на Организатора и ще бъде обявен в коментар под поста на Играта.

Победителят няма право да получава паричната равностойност на наградите.

Печелившите участници в Играта, следва да бъдат уведомени, че печелят награди чрез изпращане на лично съобщение до тях във Facebook от Организатора в срок до 48 часа от изтеглянето на печелившия участник съгласно предходния раздел.

За да получи наградата си, в срок до 24 часа от уведомяването по предходната точка, но не по-късно от 3 работни дни след това, печелившият участник следва да изпрати като отговор на съобщението по предходното изречение, свои лични данни – три имена, телефон и адрес. При неспазване на този срок, съответния печеливш участник губи правото за награда и се заменя от първата по ред резерва, която се уведомява по реда, описан по-горе.

Наградата се изпраща до печелившия участник чрез куриерска фирма в срок до в срок до 7 работни дни след получаване на необходимата информация съгласно т. 7.2. от изтегления печеливш участник или резерва, като получаването му е в зависимост от сроковете, определени от съответната куриерска фирма.

Краен срок - 11 юли 2021

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Линка за игра е грешен, защото не отвежда директно в страницата за игра, а в подобна страница.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара