Спечелете новия смартфон Nokia G20

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Валентина Василева

📱Игра с награда!

Подаряваме един брой от новия смартфон Nokia G20. За да участвате в играта отговорете на един лесен въпрос:

Кое ви привлича най-много в новия Nokia G20?
👉48MP четворна камера
👉Тридневната издръжливост на батерията
👉3 години ъпдейти на сигурността и 2 години на Операционната система

Отговорите ви очакваме като коментар под настоящата публикация до 14.00 ч. на 30.06.2021 година.

Само участници, които са публикували еднократно авторски коментари под поста за Играта, имат право да участват в жребия. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участници, чиито коментари не са в духа на темата на Играта!

Организаторът уведомява печелившите до 2 юли 2021 г. чрез лични съобщения във Facebook и/или отговор към коментарите, направени от съответните участници. Избраните участници разполагат с 24 часа да потвърдят чрез лично съобщение желанието си да получат наградата. Организаторът не носи отговорност, ако победителят не е получил известия поради спам, нежелана електронна поща или други настройки за сигурност на победителия или за предоставяне от даден победител на невярна или недостатъчна информация за контакт. Ако връзка с избрания победител не може да се осъществи, ако той не отговаря на условията и не претендира за наградата в рамките на 24 часа от момента, в който е изпратено известието за получаването на наградата, наградата може да бъде отнета и да бъде избран алтернативен победител.

ВСЯКО НАРУШЕНИЕ НА ТЕЗИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ОТ КОЙТО И ДА Е ПОБЕДИТЕЛ (ЕДИНСТВЕНО ПО ПРЕЦЕНКА НА ОРГАНИЗАТОРА) ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ДИСКВАЛИФИКАЦИЯ НА ПОБЕДИТЕЛЯ И ВСИЧКИ НЕГОВИ ПРИВИЛЕГИИ КАТО ПЕЧЕЛИВШ ЩЕ БЪДАТ ОТНЕТИ.

В Играта се предоставя една награда: 1 бр. смартфон Nokia G20

Спецификата на наградите се определя единствено от Организатора. Не се разрешава тяхната замяна с паричната им равностойност или с други награди, освен по преценка на Организатора. Наградатите не може да се прехвърлят на други лица. Всички разходи, свързани с местните данъци и такси, са единствената отговорност на победителите. Не е разрешена подмяната на награди или прехвърлянето им на други лица или искане на замяна срещу паричната равностойност на наградите.

Изборът на печеливш ще се осъществи под наблюдението на Организатора, на произволен принцип.

Резултатите от тегленето на печелившия ще бъдат публикувани на TodayTech (@todaytecheu). Печелившият участник ще бъде и персонално уведомен от Организатора при условията на т. 5.3.

Наградата ще бъде доставена, съгласно персонална уговорка с печелившите участници.

Краен срок - 30 юни 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара