Спечелете безжични слушалки Panasonic RZ-B100WDE-K

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. RUMEN RADEV
2. ИВАН ГЕОРГИЕВ
3. ДАМЯН ДИМИТРОВ
4. ЛЮБКА ПАУНОВА
5. ДИЯН СТОЯНОВ

Спечели напълно безжични слушалки Panasonic!

Отговори правилно на въпроса по-долу и автоматично участваш в томболата на Panasonic, в която може да спечелиш 1 от 5-те напълно безжични слушалки Panasonic RZ-B100WDE-K.

Период на кампанията: 21 юни - 9 юли 2021 г. Тегленето на печелившите ще се проведе на 10 юли 2021 г. и ще бъдат обявени на тази уеб-страница.

Участникът (физическо лице) може да участва в Промоцията само един път.

За да участва в Промоцията, Участникът трябва да изпълни всички предварителни условия:
- Участникът трябва да отговори правилно на въпросите за продуктите на Panasonic на страницата на кампанията или да извърши описаната дейност;

Във формуляра Участникът е длъжен: (i) да посочи име, фамилия, имейл адрес (ii), да даде съгласие за обработката на лични данни (iii), да декларира, че е прочел и е съгласен с разпоредбите на настоящия Регламент.

Само Заявленията подадени чрез Сайта, и които отговарят на изискванията, описани в този Регламент, при които Формулярът е попълнен изцяло, участват в Промоцията.

Транспортирането на спечелените от участниците продукти ще се извърши за сметка на Организаторите. Транспортът ще се извършва само на територията на България. 

Краен срок - 9 юли 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара