Спечелете 5 комплекта със слънцезащитни продукти NIVEA SUN

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1 Евита Желязкова
2 Паола Петкова
3 Симона Попова
4 Любомира Димитрова
5 Ивелина Христова

РАДВАЙ СЕ НА СЛЪНЦЕТО С ПОДХОДЯЩАТА СЛЪНЦЕЗАЩИТА!

СТАНИ ЧАСТ ОТ НАШАТА ЛОЯЛНА ПРОГРАМА MyNIVEA И СПЕЧЕЛИ ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ЛЯТНА ГРИЖА!

НАСЛАДИ СЕ НА ВСЕКИ СЛЪНЧЕВ ДЕН

Възползвай се от всеки слънчев ден, без да се тревожиш за кожата си! Подкрепяме те както с грижа за перфектен летен тен, красива и здрава кожа и усещане за дълготрайна свежест, така и с нов giveaway, в който можеш да спечелиш идеалните продукти, за да бъдеш защитена от глава до пети!

Присъедини се към нашата лоялна програма, за да си винаги сред първите, които разбират за новостите, участват в игри, получават отстъпки и други изненади, и можеш да спечелиш награди, които ще направят лятото ти още по-красиво! Всичко, което трябва да направиш, е да станеш част от лоялната програма MyNIVEA.

СПЕЧЕЛИ
ЗАПИШИ СЕ И МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ЛЯТНА РУТИНА!

Комплектът NIVEA SUN се състои от ефикасни слънцезащитни продукти, които ще ти помогнат да се предпазиш от вредното въздействие на слънцето, но също така ще поддържат кожата ти красива и здрава на вид. Освен това получаваш и топка NIVEA, идеална за забавните моменти на плажа!

КАК ДА СПЕЧЕЛИШ

Всичко, което трябва да направиш, е да се регистрираш, като използваш формуляра по-долу! Така автоматично ще участваш в томболата за един летен комплект NIVEA SUN. 🤞 ☀️

Период на кампанията: 28.05. - 16.07.2021г.

ВАЖНО: Не забравяй да потвърдиш регистрацията си, като отвориш имейла, който ще получиш от нас. Провери и в папката „Спам“, ако се наложи. 

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция -представител  на  Организатора  на  Кампанията -Република  Интерактив  ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 5печеливши и 5резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившитеУчастници и на резервнитетакива. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен  на  интернет-страницата  на  Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/novi-abonati-giveaway до 30 юли2021г. 

Краен срок - 16 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара