Спечелете 50 термо чаши и 100 кутии NESCAFE 3in1 Frappe

Харесвате ли игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 август 2021

Радио CITY и NESCAFÉ 3in1 те предизвикват :

Фрапирай лятото с хитове - сподели любим хит с приятел!

Всеки ден във Facebook страницата на CITY ще откриеш 3 от най-горещите летни хитове. Избери един хит, тагни свой приятел и го чуй през деня по Радио CITY.

Включи се в предизвикателството и може да спечелиш свежо NESCAFÉ 3in1 Frappé за цяло лято и специална термо чаша! 1,2, 3...много лед и си готов да фрапираш!

Това лято, споделяй с приятели любимите си хитове - с #Сити лято и NESCAFÉ 3in1 Frappé!

За да участват в Промоцията лицата, отговарящи на изискванията на настоящите Правила, могат да посетят www.facebook.com/cityradiotv/, където за периода на промоцията, през всеки делничен ден ще има публикация, свързана с ПРОМОЦИЯТА, а желаещите да участват ще трябва да изберат песен, която да чуят през деня и да отбележат (тагнат) свой приятел. Това  трябва да се случва  като коментар под поста, свързан с ПРОМОЦИЯТА.

В края на всяки ден от периода на ПРОМОЦИЯТА, а именно: в делничните дни от 14.06.2021 г. до 20.08.2021г на случаен принцип ще бъде изтеглен по един участник от всички, отговорил на изискването на  ПРОМОЦИЯТА.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на подстраницата на играта на www.city.bg

Награди:

- ежедневна награда = 1 бр. NESCAFE термо чаша, 1 кутия (28бр.) NESCAFE 3в1 Frappe, 1 кутия (24бр.) NESCAFE 3in1 Frappe Vanilla Caramel – общо 50 бр термо чаши и 100 бр кутии  за периода на промоцията

В случай, че Организаторът на успее да установи контакт с някой от печелившите в рамките на 3 дни след официалното им обявяване или те не потърсят наградата си, „Радио и Телевизия Сити“ ЕООД си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Ако спечелилият участник е е от гр. София, то организаторът  не се ангажира с поемане на транспортните разходи за придвижването на печелившия до офиса на „Радио и Телевизия Сити“ ЕООД, с цел получаване на наградата. Ако спечелилият участник не е от гр. София, то организаторът  се ангажира с поемане на транспортните разходи за изпращане на наградата.

Спечелилите участници ще получават наградите си в срок до 2 седмици, след  приключване на промоцията, с куриер за сметка на „Радио и Телевизия Сити“ ЕООД.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара