Спечелете 5 семейни SPA уикенда и 100 семейни сета за игра от ЛЕКО

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://specheli.leko.bg/winners/

Кампанията се организира и провежда във фирмените магазини на Организатора и в търговски обекти на територията на Република България, които предлагат продукти с марката ЛЕКО.

В Кампанията участват всички лица, които в обявения период са:

Закупили един или повече продукти на „Оргахим“ АД с марката ЛЕКО, участващи в кампанията (Раздел 5), като сумата на една покупка трябва да е над 9.99 лв. с ДДС., и са качили на регистрационната форма в уеб страницата https://specheli.leko.bg/ снимка на касовия бон от покупката, на която е четима цялата информация от него, попълнили са трите си имена по лична карта, телефон и имейл за обратна връзка. Един касов бон може да бъде регистриран САМО ВЕДНЪЖ. Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бонове, които не е регистрирал преди това. Участникът трябва да запази касовия бон, с който е участвал, до приключване на тегленето на печеливши участници или до момента на предаване на наградата, в случай че той е един от изтеглените печеливши в Кампанията.

При липсващо изрично изписване на продукт с марка ЛЕКО на стойност на една покупка над 9.99 лв. с ДДС в касовия бон от покупката, след регистрация в кампанията участникът трябва да запази опаковката на закупения продукт и в случай че спечели награда, Организаторът си запазва правото да изиска от този участник да представи снимка на съответния продукт (или неговата опаковка).

В случай на покупка на няколко продукта с марка ЛЕКО с обща стойност на покупката над 9.99 лв. с ДДС при липсващо изрично изписване на продуктите ЛЕКО в касовия бон от покупката, след регистрация в кампанията участникът трябва да запази опаковките на закупените продукти и в случай че спечели награда, Организаторът си запазва правото да изиска от този участник да представи снимка на съответните продукти (или техните опаковки).

Всеки Участник участва в Кампанията от свое име и има право, в случай че бъде изтеглен, да получи наградата съгласно настоящите Общи условия.

Всеки участник участва за малки награди, които се изтеглят всяка седмица, както и за големи награди, които се изтеглят след края на промоционалния период.

Всеки участник с поне един регистриран касов бон в съответната седмица, упомената по-долу в Раздел 4, участва в тегленето за разпределение на седмични малки награди.

Периодите за участие за малки награди са както следва:

    18.06-24.06 – първи седмичен период с 12 бр. малки награди;
    25.06-01.07 – втори седмичен период с 12 бр. малки награди;
    02.07-08.07 – трети седмичен период с 12 бр. малки награди;
    09.07-15.07 – четвърти седмичен период с 12 бр. малки награди;
    16.07-22.07 – пети седмичен период с 13 бр. малки награди;
    23.07-29.07 – шести седмичен период с 13 бр. малки награди;
    30.07-08.08 – седми седмичен период с 13 бр. малки награди;
    09.08-15.08 – осми седмичен период с 13 бр. малки награди.

Всеки участник с поне един регистриран касов бон, който не е бил изтеглен като печеливш за седмична малка награда, има право да участва в тегленето на 5 големи награди след приключване на периода на Кампанията. Така всички непечеливши участници, регистрирани в периода 18.06.2021 г. до 15.08.2021 г. включително, участват в тегленето на 5 големи награди.

Всеки участник има правото да спечели само една награда от Кампанията (само една голяма или само една малка).

С регистрацията си чрез качване на снимка на касов бон в уеб страницата https://specheli.leko.bg/ всеки участник декларира, че е запознат с Общите условия, разбира ги и приема да ги изпълнява. Организаторът има право едностранно да прави промени в Общите условия, без предварително да уведомява за това участниците. Участниците се задължават да спазват тези промени от датата на влизането им в сила, https://specheli.leko.bg/.

Всеки участник носи отговорност за коректното попълване на данните си при регистрация. При несъответствие в данните Организаторът не носи отговорност.

Участието в Кампанията е обвързано с покупка на продукти с марка Леко, като сумата на една покупка трябва да е над 9.99лв. с ДДС. За участие в Кампанията могат да се купуват всички продукти с марката ЛЕКО.

Наградите от Кампанията са общо 105, съответно предназначени за 105 печеливши, като тези награди биват два вида:

    Малки награди: общо 100 бр. комплект с игри – семеен комплект бадминтон; дженга; настолна игра "Цар на историята".

    Големи награди: 5 бр. ваучер* за семеен уикенд в комплекс "Белчински извор" с фиксирана стойност от 898 лв. с ДДС.

* ПРАВА (ПОКРИТИЯ) ПО ВАУЧЕРИТЕ

☞1. Всеки ваучер включва настаняване в студио във вила, част от комплекса, за две нощувки на 2 възрастни + 1 дете (5-11.99 г.), вкл. континентална закуска/закуска на блок маса; използване на вътрешен и външен минерален басейн, външно минерално джакузи и външни минерални топила с различна температура; ползване на термо зона – парна баня, финландска сауна, арома сауна, солна сауна, леден кът и стая за релакс, външен фитнес и външни детски площадки; ползване на игрища за волейбол, бадминтон, баскетбол и футбол; детски кът; охраняем паркинг; безжичен интернет; - 628.00 лв/висок сезон/

☞1а. Порцион за 2 вечери на обща стойност 160.00 лв. с ДДС.

☞2. Допълнителен пакет (включен във всеки ваучер) от 2 бр. антистрес масаж (30 мин.). – 110.00 лв.

☞3. В цената е включено ДДС 9% и туристически данък.

☞4. При семейство с повече от едно дете или възрастен (12+ г.) се доплаща за сметка на спечелилия както следва:

а) Доплащане дете (5-11.99г.) – 50.00лв. за 2 нощувки

б) Доплащане възрастен (12+ г.) – 100.00лв. за 2 нощувки

☞5. При допълнително споразумение между комплекс „Белчински извор“ и спечелилия, може да се приспадне доплащането за допълнителен член от семейството (☞5) за сметка на някоя от допълнителните услуги към пакетното предложение, а именно – антистрес масаж (☞2).

☞6. Ваучерът ще бъде издаден на електронен носител индивидуално за всеки един от спечелилите физически лица.

☞7. Ваучерът е валиден в срок от 1 година от датата на издаването му, а ползвателят се задължава да направи резервация не по-късно от 1 седмица преди пристигане.

☞8. Комплексът си запазва правото да откаже резервацията при пълен капацитет, но не по-късно от деня на направената резервация.

☞9. Ваучерът може да се използва еднократно и важи за периода описан в него.

☞10. В случай че ползвателят на ваучера желае да го ползва в период на национални и официални празници е необходимо да се информира предварително за сумата за доплащане.

☞11. Ваучерът за подарък не може да се заменя с неговата левова равностойност.

☞12. Ваучерът може да се преотстъпва при условие, че лично титулярът на ваучера направи резервация за третото лице.

Всички награди ще бъдат теглени на томболен принцип чрез онлайн софтуер.

МАЛКИТЕ НАГРАДИ ще бъдат изтегляни на седмична база спрямо условията и периодите за участие, упоменати в Раздел 4.

Тегленето на случаен принцип и обявяването на печелившите на малки награди за всеки един седмичен период ще се извършва съответно на:

30.06.2021 г. – теглене и публикуване на 12 печеливши от първи седмичен период;
07.07.2021 г. – теглене и публикуване на 12 печеливши от втори седмичен период;
14.07.2021 г. – теглене и публикуване на 12 печеливши от трети седмичен период;
21.07.2021 г. – теглене и публикуване на 12 печеливши от четвърти седмичен период;
28.07.2021 г. – теглене и публикуване на 13 печеливши от пети седмичен период;
04.08.2021 г. – теглене и публикуване на 13 печеливши от шести седмичен период;
11.08.2021 г. – теглене и публикуване на 13 печеливши от седми седмичен период;
18.08.2021 г. – теглене и публикуване на 13 печеливши от осми седмичен период;

ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ ще бъдат изтеглени след края на Кампанията на случаен принцип измежду всички регистрирали се и спазили условията за участие, описани в Раздел 4. Ще бъдат избрани 5 печеливши участници чрез онлайн софтуер за теглене на награди, които ще спечелят по една ГОЛЯМА НАГРАДА.

Тегленето на случаен принцип и обявяването на печелившите на големи награди за периода на кампанията ще се извърши съответно на:

20.08.2021 г. – теглене и публикуване на печелившите ГОЛЕМИ НАГРАДИ.

Резултатите от тегленето на наградите са окончателни и не подлежат на оспорване на каквото и да е основание.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой касови бонове, но може да спечели само една награда (или голяма, или малка) в рамките на Кампанията.

След всяко седмично теглене на малки награди и след тегленето на големите награди списък с печелившите участници ще бъде публикуван на уеб страницата https://specheli.leko.bg/ до 19:00 ч. на съответния описан по-горе ден за публикуване.

След изтеглянето на печелившите те ще бъдат уведомени писмено (с имейл) на посочените от тях контакти в регистрационната форма.

- За да получат своите малки награди, при осъществена връзка с организатора, печелившите участници следва да предоставят данни за доставка – три имена, телефон за контакт и точен адрес.

- За да получи своята голяма награда, при осъществена връзка с организатора, всеки печеливш участник следва да предостави данни за получаване на ваучера – три имена, телефон за контакт и имейл адрес. Ваучерът ще бъде предаден в електронна форма на съответния имейл.

В случаите на печеливши участници, при които липсва изрично изписване на продукт/и с марка ЛЕКО на стойност над 9.99 лв. с ДДС в регистрирания касов бон, наградите се получават срещу допълнително представена снимка на продукта/ите с марка ЛЕКО или неговата/ тяхната опаковка. Датата на касовия бон/ове, трябва да съответства на периода на промоционалната кампания.

Участниците в кампанията трябва да пазят старателно касовия бон и да съхранят неговата цялост и четливост. Награди няма да бъдат предоставяни срещу качени при регистрация снимки на нечетливи, скъсани или с увредена цялост касови бонове!

В случай, че някое от условията за получаване на съответните награди не е изпълнено, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира печелившия и да го замени с друг, избран на случаен принцип участник.

В случай че спечелилият награда Участник не е осъществил контакт с Организатора в рамките на 5 работни дни от датата на изтеглянето или когато в същия срок печелившият участник не е предоставил надлежен касов бон или снимки на закупените продукти, ще се проведе ново теглене за съответната награда, докато тя не бъде предоставена на следващ печеливш.

Ако предоставените данни за получаване на награда са непълни или неточни или не отговарят на условията, Организаторът няма да бъде отговорен за предоставянето на наградите.

Печелившите участници на малки награди ще получат наградите си до посочен от тях адрес чрез куриерска фирма и с предварително прозвъняване от страна на куриерите за свързване с печелившия. Разходите за доставка са за сметка на Организатора.

При неприемане на наградата след посещение и опит за връзка от куриера и Организатора (например, но не само, в случай на грешен адрес или в случай, че на адреса не бъде открито лице за получаване на наградата), наградата ще бъде върната от куриера на Организатора и спечелилият участник губи правото си да получи наградата. В този случай Организаторът не носи отговорност за непредоставянето на спечелената награда.

Печелившите участници на големи награди ще получат наградата си по имейл под формата на електронен ваучер.

Съгласно чл. 38, ал. 14 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, дължимият окончателен данък в размер на 10 % (десет процента) върху стойността на голямата награда „Ваучер за семеен уикенд“ се удържа и внася от Организатора на Кампанията предоставящ наградата. За целта всеки спечелил награда „Ваучер за семеен уикенд“ трябва да предостави лични данни: трите имена по лична карта и ЕГН, които ще се обработват след писмено съгласие от страна на спечелилия.

Ако предоставените данни за получаване на награда са непълни или неточни, или не отговарят на условията, Организаторът няма да бъде отговорен за предоставянето на наградите.

Организаторът няма ангажимент да предоставя награда на спечелил участник, предоставил непълни или неверни данни или неизпълнил някое от другите условия на Кампанията. 

Краен срок - 15 август 2021 

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Посоченият линк за играта "Дай си леко почивка" не работи от една седмица. Страшно некоректно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При нас линкът работи без проблем, на вас какво ви показва?

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара