Спечелете хладилник с бира, телевизори, джаги, надуваеми легла и 200 комплекта Heineken

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 11 юли 2021

Гласувай за любимия си отбор в мачовете от UEFA EURO 2020ТМ и събирай точки за страхотни награди.

Най-очакваният турнир се завръща с най-големите футболни съперничества и Европа отново ще се превърне в арена на епични сблъсъци. Всеки фен има своя фаворит, но коя държава е с най-много привърженици? Подкрепи своя отбор по време на всички мачове от UEFA EURO 2020ТМ и спечели ненадминати награди. 

За да се включи в играта за спечелване на награди по т. 10, участникът трябва да изпълни условията за участие, както следва:

1 Да подкрепи своя любим отбор от UEFA EURO 2020ТМ като гласува за него на https://www.heineken.com/bg/bg/thefanrivalry до 1 час преди началото на футболната среща, за който и да е мач/двубой, налични на страницата в момента на гласуване. Давайки своя глас, участникът има възможност да спечели 1 точка за всеки мач/двубой, ако се регистрира с две имена, телефон, и имейл адрес. За един двубой/мач може да се гласува само веднъж. За по нататъшното участие в играта не е необходима повторна регистрация, а въвеждане на имейл адреса, използван при първоначалната регистрация. Всеки участник може да получи 3 точки, ако за избрания отбор за даден мач/двубой са гласували повече участници в играта, отколкото за другия отбор. Крайният резултат от футболния мач няма значение. Резултатите от гласуването ще бъда публикувани в срок от 24 ч. след края на мачовете от деня.

2 Всеки участник може да получи 2 точки, ако на https://www.heineken.com/bg/bg/thefanrivalry регистрира уникалния промо код, който се намира под капачките на бутилки Heineken 500 мл с лимитиран UEFA EURO 2020ТМ дизайн. Могат да бъдат регистрирани до 35 броя кодове за целия период на играта с оглед принципа за умерена консумация. Ако не е направена регистрация по т. 9.1. ще е необходимо да бъде извършена по описания там ред. В случай на регистриране на по-голям брой кодове същите ще бъдат приравнени до максималния допустим брой.

Наградите, които могат да бъдат спечели в Играта са както следва::

200 комплекта, всеки от които съдържа стек Heineken Original кен 330 мл (6 броя в стек) и стек Heineken 0.0 кен 330 мл (6 броя в стек), които ще бъдат изтеглени на лотариен принцип от автоматизиран софтуер измежду всички регистрирани участници, които през изминалия период от 7 дни са получили точки по описаните в т.9 начини. Един участник може да спечели само 1 комплект за целия период на играта.

 Тегленията ще бъдат извършени и обявени на следните дати:

- Теглене 1 за 50 комплекта на 18.06.2021, обявена на сайта на Играта на 21.06.2021
- Теглене 2 за 50 комплекта на 25.06.2021, обявена на сайта на Играта на 28.06.2021
- Теглене 3 за 50 комплекта на 02.07.2021 , обявена на сайта на Играта на 05.07.2021
- Теглене 4 за 50 комплекта на 09.07.2021 , обявена на сайта на Играта на 12.07.2021

15 големи награди, които ще бъдат спечелени от 15-е участника, събрали най-голям брой точки за целия период на играта. Наградите и разпределението им ще бъде както следва:

Участикът с най-много точки печели 1 бр. Хладилник GORENJE пълен с бира Heineken за споделяне ( 10 бр стек Heineken Original кен 330 мл (6 броя в стек) и 10 бр стек Heineken 0.0 кен 330 мл (6 броя в стек)).
Участниците на 2-ро и 3-то място според броя на събраните от тях точки печелят по 1 бр. телевизор HISENSE 65’’ 4K SMART TV
Участниците на от 4-то до 7-мо място според броя на събраните от тях точки печелят по 1 бр. джаги с лимитиран UEFA EURO 2020ТМ дизайн
Участниците на от 8-о до 15-то място според броя на събраните от тях точки печелят по 1 бр. надуваемо легло с лимитиран UEFA EURO 2020ТМ дизайн

Победителите ще бъдат обявени на 13.07.2021  на сайта на Играта - https://www.heineken.com/bg/bg/thefanrivalry

Агенцията се свързва с печелившите участници в срок от 7 (седем) календарни дни, считано от датата на обявяване на съответните победители с цел получаване на три имена, адрес за доставка на съответната награда и телефон за връзка.

Не се допуска замяна или получаване на паричната равностойност на наградата.

Наградата се изпраща по куриер на посочения от победителя адрес, като разходите са за сметка на Организатора. Наградата се изпраща в срок до 30 (тридесет) дни от датата на получаване от Организатора на данните за изпращане на наградите по т.11. Ако участникът не бъде открит в рамките на 5 (пет) работни дни на посочените от него координати /адрес и телефон/, той губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя.

Участниците, спечелили награда, чрез регистрация на уникални кодове, ще получат имейл на предоставения по време на регистрацията имейл адрес до 19.07.2021, за да предоставят данни за доставка (три имена, телефон за контакт и адрес, като доставката на спечелените награди ще бъде извършена чрез куриерска компания).

Участниците спечелили награди по т. 10.2. ще бъде помолен да предостави и своя ЕГН с цел изпълнение на задължението по чл. 73, ал. 1 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица. На база на получената информация „Загорка“ АД поема ангажимента за деклариране и плащане на данъка по смисъла на чл.13, ал.1, т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, дължим за всяка предметна печалба, чиято пазарна цена превишава 100 лв. без ДДС.

В рамките на 30 (тридесет) дни, след приключване на крайния срок по т. 11 наградата ще бъде доставена за сметка на Организатора с куриер на предоставения по т.11 адрес. Наградата може да се получи само лично от участника срещу представяне на документ за самоличност и подпис или от надлежно упълномощено пълнолетно лице.

Oрганизаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара