Спечелете 10 бокса с тунквани вафли


Играта е приключила!

Печеливши:

1️⃣ Михаела Василева
2️⃣ Valerii Savov
3️⃣ Plamen Petkov
4️⃣ Irina Aleksandrova
5️⃣ Байрем Найле Абгьови
6️⃣ Валентина Георгиева
7️⃣ Rositsa Kostadinova
8️⃣ Мартин Грозев
9️⃣ Светлана Стоянова
🔟Dani Stoyanova

Лимон🍋 или Мента🌱? Мента🌱 или Лимон🍋?

Отговори на въпроса "Кой от двата вкуса e по-свеж: мента или лимон❓", харесай поста и можеш да си един от1️⃣0️⃣ (десет) фена, които ще получат по един бокс от двата вкуса, за да могат да опитат и да преценят❗️❗️❗️❗️

За да се включиш в Играта е необходимо да харесаш и да споделиш промоционалния пост на играта във Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД, да напишеш в коментар  „Кой е любимият ти цвят великденско яйце?“.

Победителите, 10 (десет) на брой, ще спечелят по 1 бокс от двата рекламирани продукта Тунквана вафла VARNA мента – 12 бр. х 35 g и Тунквана вафла VARNA лимон – 12 бр. х 35 g. Десет (10) печеливши ще бъдат определени на 11.06.2021 г., на случаен принцип – чрез томбола, и обявени до 12:00ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД. Изтеглените участници трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение на Facebook страницата на Sweet Plus – „ЗИВ“ ЕООД в 7 (седем) дневен срок от датата на обявяване на печелившите, в което да посочи телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника, на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

Награда: Наградите в Промоцията са както следва:

Десет (10) броя подаръчен комплект съдържащи:

Тунквана вафла VARNA мента – 12 бр. х 35 g и

Тунквана вафла VARNA лимон – 12 бр. х 35 g.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 20 (двадесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. 

Краен срок - 10 юни 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара