Спечелете надуваем басейн Summer waves

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: dovedove

Всяко лято в живота ни е най-важното! Не отлагайте желанията си и създайте за цялото семейство мигове на щастливо лятно безвремие край вашия собствен басейн.

В Mr. Bricolage ще откриете целия възможен асортимент от различни размери и видове басейни. Имаме подходящо предложение за всеки бюджет, както и за големи или по-ограничени пространства.

За семействата с голям двор разполагаме с басейни с метална конструкция, в които спокойно можете да поплувате. Малките градини и тераси пък спокойно ще поберат някой от нашите надуваеми басейни, които освен това са на най-достъпни цени и изключително лесни за монтиране.

Спечелете подарък от Mr. Bricolage!

И за да направим лятото още по-щастливо, подаряваме на един от вас този надуваем басейн. Победителят ще бъде избран на томболен принцип и обявен в темата на 5 юли, а ето го и условието за участие:

Споделете в темата как изглежда един ваш мечтан летен ден край басейна!

Добавете в поста си линк към избран басейн от Mr. Bricolage, след като разгледате асортимента им.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.

Печелившият участник се уведомяват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 05.07.2021 г. Победителят чийто настоящ адрес е на територията на Република България има право да получи наградата си по куриер на предварително посочен от него адрес в рамките на 7 (седем) работни дни. Във връзка с доставката на Наградата, спечелилият потребител следва да предостави на Организатора, посредством лично съобщение, своите три имена, телефон за връзка и адрес за доставка. За целите на доставянето на Наградата, Организаторът предоставя на „Доверие Брико“АД, в качеството му на Партньор, осигуряващ наградата – име, телефон и адрес на печелившия участник или организира сам доставянето на Наградата чрез използване на услугите на куриер. Ако спечелилият участник не отговоря на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни, на негово място се избира друг Участник.

Получаването на Наградата се удостоверява с приемо-предавателен протокол при получаването ѝ на място в офиса на Организатора или чрез обратна разписка (товарителница), подписана от спечелилия Участник.

Краен срок - 3 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара