Спечелете 10 кашона със здравословен чипс Гривас


 

Краен срок - 27 май 2021

Провери знанията си, а ние ще ти подарим цял кашон с вкусен и здравословен чипс!

Българският език е необятен и цял живот научаваме все по-нови думи и диалекти. Съществуват обаче едни добре познати думички, на които често грешим изписването. Разбери кои са те, попълни ги в кръстословицата и стискай палци да бъдеш сред изтеглените печеливши на 28.05.2021г.

Можеш да спечелиш един от 10 кашона със здравословен български чипс Гривас. Чисповете ни от Лимец и Царевица се произвеждат с изцяло българска суровина и се приготвят по специална технология на експандиране, без използване на мазнина.

Всеки участник може да участва само с един валиден e-mail. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност или са създали фалшиви e-mail-и с цел повече участия в играта и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелване на награда. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно едностранно да дисквалифицира участници без допълнително уведомление.

След изтичане на предварително обявения период на „Играта“ между всички участници, изпълнили условието на чл. 3.4., на произволен принцип ще бъдат изтеглени 10 (десет) печеливши, като на всеки един от печелившите ще бъде предоставена съответната спечелена от него награда в чл. 4.2. Предоставянето на спечелените награди на печелившите участници ще се извърши при условията на чл. 4.4

Печелившите участници ще бъдат оповестени публично до 15:00 ч. на 28.05.2021г. във Фейсбук/Facebook страницата на Организатора (https://www.facebook.com/GrivasNuts).

Оповестяването на печелившите ще се извърши чрез изпращане на мейл към тях.

Наградите по чл. 4.2 ще бъдат изпратени на печелившите по спедитор.

Наградата в „Играта“ е кашон със здравословни чиспове Гривас

За да получи Наградата обявеният за печеливш участник трябва да изпрати на Организатора по e-mail: три имена, телефон за контакт и адрес за получаване.

Участник, спечелил награда по чл. 4.2, който не се е свързал с Организатора при условията на чл. 4.4 и не е потърсил същата в срок от 1 (един) ден, считано от датата на обявяване на разкриващата визия с печеливши участници, губи правото да я получи. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара