Спечелете 400 ваучера по 400 лв от Lidl


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.lidl.bg/lubimo/grill

От 17 май до 11 юли вземи прясно месо с марка „Грил майстор“, прясна риба или рибни продукти за поне 10 лв. в 1 касов бон

Сканирай своя Lidl Plus на касата

Регистрирай участието си в Lidl Plus, като натиснеш бутон „Активирай“

Това е! Вече си в играта.

Повече грил продукти, повече участия, по-голям шанс да спечелиш ваучер за пазаруване на стойност 400 лв.

За всяка покупка на прясно месо с марка "Грил майстор", прясна риба или рибни продукти в периода 17.05.2021 – 11.07.2021 на стойност мин. 10 лв., при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават възможност за участие в играта. Списък на продуктите, участващи в играта, можете да намерите тук www.lidl.bg/grill. 

Асортиментът на продуктите, участващи в играта, може да бъде променян. Приложим е списъкът с продукти в акция, валиден към момента на покупката. Покупка на стойност 10 лв. дава право на едно участие. Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Активирай“. 

С активирането на участието в играта, клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко” КД. Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени по телефон и имейл. С уведомяването за наградата, победителят се приканва да предостави на „Лидл България ЕООД енд Ко” КД необходимите допълнителни данни за контакт, нужни за изпращане или предаване на наградата, както и данните, необходими за изпълнение на законовото задължение за деклариране на спечелилите участници в НАП.

Печелившият Участник трябва се свърже с „Лидл България ЕООД енд КО“ КД  в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата, като използва контактната форма: https://www.lidl.bg/bg/FAQ-Kontakti.htm и да предостави следните свои данни: три имена; телефон за връзка, валидно ЕГН. Ако „Лидл България ЕООД енд КО“ КД не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок и по предвидения начин, или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд КО“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда. Ако спечелил участник рамките на 5 дни след уведомяването не се свърже с нас или не може да бъде намерен, правото на награда се погасява. „Лидл България ЕООД енд Ко” КД публикува печелившите на своя уеб сайт www.lidl.bg/grill.

Ваучери за пазаруване
Всеки участник, активирал поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 400 ваучера за пазаруване всеки на стойност от 400 лв. през следващата седмица.

Ваучерите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден в периода 17.05 – 11.07.2021г. (8 седмици) се теглят печеливши участници за 50 ваучера, всеки един на стойност 400 лв. или общо ще бъдат изтеглени печеливши участници за 400 ваучера. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 12.07.2021 год.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/grill най-късно в сряда на съответната седмица.

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления.

Участие, което е участвало в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта.

Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени по имейл и чрез обаждане от отдела ни за обслужване на клиенти.

Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица.

Краен срок - 11 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара