Спечелете семеен спа уикенд с ултра ол инклузив в Grifid Hotels


Играта е приключила!

Печеливши:

Седмица 1: Stanislava Birova
Седмица 2: Петя Николова
Седмица 3: Никола Ч.

🤩🏖 СПЕЧЕЛИ СЕМЕЕН СПА УИКЕНД с ултра ол инклузив в Grifid Hotels! Меди спа ГРИФИД Енканто Бийч се намира в най-живописното кътче на курорта Златни пясъци, на брега на морето и умело впечатлява с модерения си дизайн, услуги и уют. Перфектен избор както за семейна лятна Ол инклузив почивка, така и в момента с невероятните си здравословни спа предложения!
 
Отговори на въпроса, който ще намериш на facebook страницата на Радиото. Всеки слушател, отговорил вярно на петте въпроса за седмицата, ще участва в жребия за седмичната награда. 

Жокери към правилните отговори можете да намерите на сайта и facebook страницата на хотела. Тегленето и обявяването името на слушателя, спечелил седмична награда, ще се извършва в 19ч, в петък, в "Power request" с Рая.
 
Наградата е СПА уикенд с ултра ол инклузив - 2 нощувки за 2-ма възрастни и дете до 12.99г., в рамките на които ще се насладите на:
• Ултра ол инклузив в стая с морска панорама
• Комплимент от МЕДИ СПА Център Енканто:1 хидромасажна вана и 1 апаратна рефлексотерапия за уморени крака на ден за стая
• Йога практика от 09:00ч. в събота
• Водна гимнастика от 11:00ч. в събота
• Неограничен достъп до спа зоната на хотела: финландска, билкова и инфрачервена сауни, ледено ведро, Кнайп пътека, релакс зона, вътрешен басейн с акватонична част, стъклен покрив и плъзгащи се витражи (8:30-20:00ч.)
• Неограничен достъп до професионално оборудвана фитнес зала с панорамна морска гледка (6:00-21:00ч.)
• Хотелът разполага с: Инфинити басейнс бар и слънчева тераса, частен плаж, бийч клуб - ресторант на плажа, скай лаундж, 24 часа ултра ол инклузив с включен а ла карт ресторант и професионална детска анимация (мини клуб и детски басейн с водни пързалки на плажа)
• Възможност за късно освобождаване на стаята в деня на заминаване - до 18:00ч.!
• Безплатен паркинг

Наградите са за сезон 2021, като са спрямо възможността на хотела!
 
Екипът на ГРИФИД хотели ще се погрижи за мечтаната от Вас почивка, защото знаете ли – екипът тук обича това, което прави, и го прави с грижа и любов към всеки гост! 

Краен срок - 11 юни 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара