Спечелете безжични слушалки Huawei FreeBuds 4i


Играта е приключила!

Печеливш: vasileva.yoana

⚡ Искаш ли да спечелиш Huawei FreeBuds 4i ❓

📸 Снимай и сподели своя Huawei часовник с нов циферблат, вдъхновен от Деня на детето в Instagram, добави хаштаг #Time4Memories, тагни @huaweimobilebg и сподели с нас какви спомени ти носи новият циферблат.

💥 Има и втори начин да спечелиш - сподели снимката и в нашия Форум със същото условие за участие.

💥 От къде да свалиш циферблат ❓
Влизаш в приложението Huawei Health (или Здраве) > Устройства > Циферблати > Клик на първия банер "Time4Memories".

Печелившите от двете томболи ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени на 8 юни.

Участието в играта е безплатно и не изисква закупуване на стоки и/или услуги.

Участието е само за потребители на Huawei устройства – смарт часовник с кръгъл циферблат и Huawei смартфон, през който се достъпват приложенията Health (Здраве) или Themes (Теми), посредством които се изпълнява механиката на играта.

Условията за участие в играта са следните:

1. Всеки участник трябва да регистрира във форума на Huawei, намиращ се на адрес: https://consumer.huawei.com/bg/community/

2. Всеки участник трябва да свали циферблат посветен на Деня на детето от приложението Huawei Health или Huawei Themes, който да добави на своя Huawei часовник.

3. Всеки участник трябва да сподели снимка на своя нов циферблат посветен на Деня на детето като коментар в специалната тема на играта във Форума на Huawei, добавяйки кратко послание, в което да сподели, какви спомени му носи новият циферблат.

Право на участие имат лица, които са изпълнили едновременно и последователно всички описани по-горе стъпки.

Победителят в играта ще получи награда - 1 брой безжични слушалки Huawei FreeBuds 4i в цвят според текущите наличности на организатора.

Победителят ще бъде определен на случаен принцип от организатора и обявен на 8 юни 2021 год. на следната страница: https://consumer.huawei.com/bg/community. За победител се смята участник, който е определен на случаен принцип от Организатора и същият получава Награда, както е посочено по-горе в т.5.1. Победителят ще бъде публично уведомен и в коментар под коментара, с който участва в играта, както и с лично съобщение от страницата. В рамките на 7 дни след получаване на съобщението, печелившият трябва да изпрати на лично съобщение до страницата на Huawei Mobile BG във Facebook следната лична информация – три имена, телефон за връзка и адрес за получаване на наградите.

Печелившият дават съгласието си за разкриване на потребителските си имена в социалните медии за обявяването им, както и в пресинформация до медиите. Ако победителят не даде съгласието си, той/тя доброволно се отказва от наградата.

Ако победител не потърси и приеме своята награда в 7-дневен срок от изпращането й на посочения от него адрес, същият губи право да получи награда и Организаторът определя и изпраща наградата на следващия по ред класиран участник.

Организаторът ще изпрати наградата на печелившия до 2 календарни седмици след получаване на адрес и телефон за връзка.

Краен срок - 8 юни 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара