Спечелете 50 серума с ретинол L’OREAL PARIS Revitalift Laser


Играта е приключила!

Печеливши:

nikoleta nikolaeva paunova
Александрина Добринова Димчева
Алина Анатолиевна Урумова
Анелия Кирчева Блажева-Маринова
Антоанета Георгиева Стоева
Антония Кирилова Златева
Биляна Иванова Гайтанджиева
Боряна Желязкова Папуджикова
Валерия Йорданова Георгиева
Ваня Тодорова Иванова
Ваня Трифонова Атанасова
Венета Петкова Иванова
Веселка Благоева Стамболийска
Виктория Ивова Миладинова
Вилияна Иванова Стоянова
Виолета Валентинова Димитрова
Вяра Маринова Дишкова
Гергана Руменова Христова
Дарина Росенова Йорданова
Даяна Любомирова Николова
Деница Руменова Шалева
Димитрина Георгиева Симеонова
Дора Иванова Атанасова
Елена Бончева Стоянова
Елена Недялкова Иванова
Емилия Емилова Неделчева
Зорница Георгиева Князова
Иванка Стоянова Милева
Камелия Георгиева Канева
Камелия Любенова Гаврилова
Кремена Ангелова Канева
Людмила ЛЪЧЕЗАРОВА ЛЮБЕНОВА
Мариана Дечева Славчева
Мариана Руменова Илчева
Мария Величкова Димитрова-Клашнова
Мария Петрова Петрова
Мария Цонева Кишева
Миглена Красимирова Мравиева
Мирела Руменова Младенова
Мирена Диянова Златева
Натали Бойкова Димитрова
Нина Димитрова Веселинова
Оля Седефчова Георгиева
Петя Трифонова Атанасова
Ралица Славчова Запрянова
Румяна Георгиева Петрова
силвия илиева стоянова
Теодора Петьова Цекова
Тоника Тодорова Димитрова
Христина Димитрова Тодорова

50 от Вас ще имат възможността да тестват L’OREAL PARIS Revitalift Laser Нощен серум с ретинол, 30 мл

В периода 10.05.-12.05.2021 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 50 участника от регистриралите се ще получат за безплатен тест L’OREAL PARIS Revitalift Laser Нощен серум с ретинол, 30 мл. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.

L’OREAL PARIS Revitalift Laser Нощен серум с ретинол, 30 мл

Новият нощен серум Revitalift Laser от L’OREAL PARIS, е Вашето най-силно оръжие против стареене на кожата. Формулата обогатена с чист ретинол, намалява видимостта и на най-дълбоките бръчки. Активната съставка уеднаквява тена и оставя кожата гладка, мека и сияйна.

Употреба: Нанасяйте вечер преди нощен крем върху почистена кожа. На сутринта нанесете продукт със слънцезащитен фактор.

Регистрацията за Тест на продукт е възможна от 09:00 ч. на датата 10.05.2021 до 24:00 ч. на датата 12.05.2021. Регистрацията се извършва, след като участникът попълни задължително в определените за това полета на формуляра своите данни – пощенски адрес, имена, имейл-адрес и телефон. Достъпът до формуляра за регистрация става през сайта на dm България на адрес: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/.

Регистрации за участие в Tест на продукт, изпратени по различен начин от гореописания, като например в съобщение или чрез публикация на стената на фен-страницата на dm България, не се приемат и допускат. dm България не носи отговорност за нередности и грешки, възникнали поради забавяния или прекъсвания в предаването на данни онлайн, както и при неправилно попълнена или липсваща информация от страна на участника или други технически проблеми с преноса на данни онлайн.

След изтичане на посочения срок за регистрация в Тест на продукт не се приемат повече записвания за участие. Участниците, на които ще бъдат изпратени продукти за тест, се избират на случаен томболен принцип. Тяхната бройка отговаря точно на бройката продукти, обявени за тест от страна на Организатора. След определяне на участниците в Тест на продукт в срок до 30.05.2021 те ще получат на посочения от тях пощенски адрес във формуляра за регистрация съответния продукт за тест. Продукти за тест се изпращат единствено на пощенски адреси в рамките на Република България. Всеки участник носи сам отговорност за верността на подадените от него данни за контакт.

Потвърденото участие в активността Тест на продукт не може да се преотстъпва, а продуктът или продуктите за тест не се заменят или изплащат в паричната им равностойност. Правото за тест на продукта изтича в рамките на шест седмици от датата на приключване на регистрация в тестовата акция.

След потвърждаване на участие в Тест на продукт участникът получава по имейл и линк, който води към формуляр за оценяване на продукта. Участникът ще бъде помолен да даде своето мнение за тествания продукт, но без да бъде изрично задължаван да направи това.

Регистрацията в активността Тест на продукт за тестване на продукт е безплатна и не е обвързано с покупка от страна на участника. За участие в активността Тест на продукт могат да се регистрират всички лица, навършили 16 години, които са живущи на територията на Република България. Служители на dm България не могат да участват в активността, включително и техни роднини, членове на семейството – майки, бащи, братя и сестри.
dm България си запазва правото да изключи от участие в активността Тест на продукт лице, за което има доказателства, че не е спазило правилата за участие. dm България си запазва правото да прекъсне акцията за тест на продукт в случаи, когато безпроблемното й провеждане е възпрепятствано от технически и/или юридически причини.

Краен срок - 12 май 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара