Спечелете 10 кулинарни изненади от Président


Играта е приключила!

Печеливши:

Nassie*
Клер
pgeober
molive
Hekata...
lille
SnejinaBratovanova
Силвичка
Illy_
Jozepha

Спечелете подарък, като споделите кой е любимият ви начин да поднасяте бялото саламурено сирене Salakis Président

Качественото бяло саламурено сирене с балансиран вкус е незаменима част от лятното ни меню. А в сиренето Salakis на Président откриваме точно този изключителен мек сметанов вкус и гладката, стегната текстура, които ни изкушават да му се наслаждаваме ежедневно в различни кулинарни комбинации.

Salakis носи безупречното премиум качество, с което сме свикнали да разпознаваме марката Président. Свежият му аромат е допълнен от нежен, балансиран на сол вкус и текстура, която се топи в устата, а тъй като сиренето е предварително нарязано на кубчета в кутията, поднасянето му за готова консумация не би могло да бъде по-лесно.

Как можем да сервираме Salakis Président?

Световният месец на Средиземноморската диета – месец май, точно навреме ни напомня как народите от Средиземноморието се наслаждават на простички, но свежи и питателни комбинации с любимите си качествени продукти. Бялото сирене неизменно присъства в менюто им, като често заменя месото. Съчетава се с поръска от висококачествен екстравърджин зехтин, с маслини, богатство от зелени салати, гриловани сезонни зеленчуци и по традиция е овкусено със сушен риган или листа пресен босилек.

А как обичате да поднасяте вие свежото саламурено сирене Salakis Président?

Споделете своите любими сезонни рецепти и се включете в играта на Salakis Président. 10 от всички, които се включат в дискусията със своя рецепта ще получат кулинарен подарък от Président, като победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип, а имената им ще обявим в темата. 

Краен срок - 2 юни 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара