Спечелете ледогенератор, барбарони, табла за игра, комплекти за мезе от Ouzo of Plomari


Играта е приключила!

Печеливши: https://game.selectedbrands-co.com/pechelivshi

Участието в играта е обвързано с покупка на бутилка Узо Пломари 700ml или 1l, или Премиум клас Узо Адоло 700ml или 1l. 

Участието се извършва посредством следния механизъм: всеки участник трябва: 

- да се запознае и да приеме официалните условия на играта; 

- да закупи бутилка Узо Пломари 700ml или 1l, или Премиум клас Узо Адоло; 

- да участва в играта, като регистрира фискалния бон от извършената покупка на http://game.selectedbrands-co.com ; 

Всеки участник, закупил бутилка Узо Пломари 700ml или 1l, или Премиум клас Узо Адоло 700ml или 1l. и регистрирал фискалния бон от направената покупка, на която задължително е изписано като артикул името на продукта - Узо Пломари или Узо Адоло, както и разфасовката, на http://game.selectedbrands-co.com. , участва в томбола, която ще се проведе на 30. 6. 2021 г. и 02. 8. 2021 г. и в която ще бъдат изтеглени печелившите участници за следните награди: 

- ледогенератор – 25 бр. 

- градински барбарон – 10 бр. 

- рекламна табла за игра Пломари - 50 бр. 

- комплект за мезе- 100 бр. 

- сет за компанията /дървен поднос, кана и четири чаши за узо/- 50 бр. 

Всички печеливши участници за наградите, описани в т. 6. 1, ще бъдат обявени два пъти на следните дати на 30. 6. 2021 г. и 02. 8. 2021 г. 

Участниците, спечелили награди от играта, ще бъдат обявени с две имена в меню победители на уебсайта http://game.selectedbrands-co.com , както и на facebook страницата https://www.facebook. com/ouzoofplomari/ 

Всеки участник може да участва с неограничен брой касови бележки за спечелването на съответните награди, описани в т. 6.

Организаторите на играта обявяват победителите, спечелили наградите в специална публикация на страницата https://www. facebook.com/ouzoofplomari/ и ги публикува в менюто „победители” на уебсайта http://game.selsectedbrands-co.com 

Организаторите поемат ангажимент да уведомят публично всеки един от победителите. Публично се счита съобщението, отправено на сайта http://game. Selectedbrands-co. Com , както и във facebook канала на марката, както и такова, изпратено от всякакъв дигитален медиум. Победителят, в случай че желае да получи спечелената награда, поема ангажимент да се свърже с организаторите след публичното си уведомяване и да предостави своите данни за контакт, както и друга необходима информация за получаване на награда. 

Всеки победител ще бъде публикуван в менюто „победители” на уебсайта http://game. Selectedbrands-co. Com /, както и в специална публикация на страницата https://www. Facebook. Com/ouzoofplomari/ o след публикуването на името на победителя, в 15-дневен срок, победителят трябва да се свърже с организаторите на посочените телефон и/или електронен адрес, и да предостави поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получи наградата си. Ако победителят не се свърже с организаторите в рамките на 10 работни дни, губи правото да получи своята награда и организаторите имат право да изберат друг участник, който да получи наградата. 

Наградите се предават лично или чрез куриерска фирма на спечелилите участници в срок от две седмици след предоставяне на необходимата контактна информация от победителя на организаторите. 

При получаване на наградите, победителите се идентифицират с лична карта. 

За да получат наградите си, победителите се съгласяват да предоставят следните данни на организаторите: o адрес o три имена o телефон за връзка o и-мейл адрес o касова бележка, чийто номер съответства на изтегления печеливш и ясно показва, че е закупен продукт от изброените в 6. 1 o след уведомлението, изтегленият победител трябва да потвърди метод на получаването ѝ: • по куриер за сметка на организатора: в този случай личните данни (име, адрес и телефон) ще бъдат предадени на лицензирана куриерска фирма, което изтегленият победител следва да потвърди писмено по електронна поща.

Краен срок - 31 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара