Спечелете детски eлектрически скутер-тротинетка Razor Power Core E90 Kid


Играта е приключила!

Печеливш: Stanka Blagova

🎁 Игра с награда! 🎁

Броени дни остават до любимия празник на всички деца. 🥳 🎈Включи се в играта на Технополис и Razor и можеш да спечелиш детски eлектрически скутер-тротинетка Razor Power Core E90 Kid (цвят черен), 🛴 с който да зарадваш малчугана си за Деня на детето.

⬇️ Как да участваш? ⬇️
✔️ Отговори до 31.05.2021 г. с коментар под този пост на въпроса: "Какво е теглото на Razor Power Core E90 Kid?"

🎉 На 01.06.2021 г. един от участниците, отговорили правилно, ще спечели нашата страхотна награда.

Участието в Томболата е безплатно и не е обвързано с покупка. Участникът се включва в Играта, когато отговори на зададения въпрос, чрез коментар под публикацията за Играта на Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg. Коментари, публикувани под публикацията за Официалните Правила на Играта, не се считат за участие в Играта.

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали правилен отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившият участник ще получи 1 бр. награда – eлектрически скутер-тротинетка Razor Power Core E90 Kid (цвят черен).

Печелившият участник ще бъде обявен във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg. В срок от 1 седмица от публикуването на името му във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg печелившият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg, като посочи телефон за връзка, три имена и населено място, за да получи инструкции, в т.ч. оторизационен код за получаване на наградата. Всички получени от печелившия участник в тази връзка инструкции, дадени му от страна на Организатора в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни. Организаторът по собствена преценка може да лиши печелившия от правото му да получи наградата, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените му инструкции.  Печеливш участник, който не се е свързал с Организатора в срок от 1 седмица от датата на обявяването му за печеливш участник във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg, чрез лично съобщение във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg, за да получи инструкции, автоматично и безусловно губи правото да получи наградата.

За да получи наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с изпратения от Организатора оторизационен код, да представи документ за самоличност и да подпише всички документи, предоставени му от страна на Организатора, във връзка с предаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил спечелената от него награда в срок от 3 седмици от датата на обявяването му за печеливш участник във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg, автоматично и безусловно губи правото да я получи.

Краен срок - 31 май 2021

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара