Спечелете фотоапрати Fujifilm, масажни ролери и продукти Nivea

Краен срок - 31 май 2021

ЗАПАЗИ ЛЮБИМИТЕ МОМЕНТИ С НАГРАДИ ОТ NIVEA!

Участвай в новата промо игра на NIVEA и дрогерии lilly в периода 1-31 май 2021г. и можеш да спечелиш 1 от 10 фотоапарата Fujifilm Instax Mini Liplay, 1 от 300 масажни ролера за лице NIVEA или 1 от 500 продукта NIVEA! ️🎊

📌 Как да участваш

Посети най-близката до теб дрогерия lilly е периода 1-31 май 2021г., закупи продукти NIVEA за грижа и/или почистване на лице на минимална стойност 12лв. с ДДС, избери скреч карта на касата и можеш да спечелиш веднага страхотни награди!

🎁 Какви са наградите?

На всяка скреч карта можеш да прочетеш един от следните надписи:

✔️ „ПЕЧЕЛИШ ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТНИ СНИМКИ FUJIFILM INSTAX MINI LIPLAY“
✔️ „ПЕЧЕЛИШ NIVEA МАСАЖЕН РОЛЕР ЗА ЛИЦЕ ОТ РОЗОВ КВАРЦ“
✔️ „ПЕЧЕЛИШ NIVEA ПРОДУКТ“
✖️ „ОПИТАЙ ОТНОВО, КАРТАТА НЕ Е ПЕЧЕЛИВША“

😍 Повече шансове за печалба

👉 Всеки Участник има право да участва в Кампанията многократно, като всеки път представя нов немаркиран фискален бон, удостоверяващ нова покупка на продукт или продукти за грижа и/или почистване на лице NIVEA на минимална стойност 12лв. с ДДС, за да получи нова скреч карта. 

👉 Ако с един и същи фискален бон са закупени продукти за грижа и/или почистване на лице NIVEA на стойност повече от 12лв. с ДДС, клиентът има право да получи по една скреч карта за всеки 12лв. от стойността на покупката на продуктите за грижа и/или почистване на лице NIVEA, но не повече от 10 скреч карти.
👉 Наградите се получават на касата при изтеглянето на печеливша скреч карта. Снимките на наградите са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Цената на участващите в Кампанията продукти се определя от съответния търговски обект.

Не участват в разпределението на наградите лица, които са:
• участвали с фискален бон за покупка на каквито и да е други продукти, различни от продукт или продукти грижа и/или почистване за лице с марката NIVEA;
• участвали в Кампанията с фискални бонове за закупен/и извън периода на Кампанията продукт/и грижа и/или почистване за лице с марката NIVEA;
• участвали в Кампанията с фискални бонове за закупен/и продукт/и за грижа и/или почистване за лице с марката NIVEA на стойност по-малко от 12 лв. с ДДС;
• участвали в Кампанията с фискални бонове за закупени продукти грижа и/или почистване за лице с марката NIVEA преди началото и след края на Кампанията;

Наградите от Промо играта се получават при поискване на печеливш Участник на каса в търговския обект, в който е изтеглена печелившата скреч карта - с изключение на голямата награда - ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТНИ СНИМКИ FUJIFILM INSTAX MINI LIPLAY, за получаването на която печелившият участник следва да се свърже със служител на Организатора на телефон - 02 923 16 00 и да следва инструкциите на Организатора. При получаване на наградата, Участникът в Промо играта следва да представи фискален бон, удостоверяващ закупената от него стока, участваща в Промо играта и печелившата скреч карта, като последната се задържа от служителя в търговския обект. Печелившият участник получава наградата, посочена на скреч картата, като съответният модел на награда се определя на случаен принцип.

Преди получаването на голямата награда - ФОТОАПАРАТ ЗА МОМЕНТНИ СНИМКИ FUJIFILM INSTAX MINI LIPLAY, печелившият Участник трябва да предостави на Организатора допълнителни свои лични данни – ЕГН и постоянен адрес, с оглед задължението на Организатора по чл. 73, ал. 1, т. 2 от ЗДДФЛ. Доколкото нуждата от обработване на допълнителните лични данни на Печелившия е вменена на Организатора по силата на закон, по смисъла на чл. 6, параграф 1, буква „в“ от Регламент (ЕС) 2016/679, съгласие за обработка на лични данни на Печелившия не се изисква.

Организаторът на Промо играта е длъжен да предостави служебната бележка по чл. 45, ал. 7 ЗДДФЛ на печелившия участник в срок от 14 (четиринадесет) дни от отправеното искане за издаването ѝ. В случай че искането е направено преди получаването на наградата, заедно с последната на печелившия участник се връчва и служебната бележка.

Служебната бележка се използва при подаване на годишна данъчна декларация от печелившия участник съгласно разпоредбите на ЗДДФЛ. Организаторът не носи отговорност при неспазване на задълженията на печелившия Участник по ЗДДФЛ и останалите относими закони и подзаконови нормативни актове в областта на данъчното облагане в Република България.

Наградите, показани в рекламните материали на Кампанията са с илюстративна цел и илюстрациите върху тях може да се различават от реалните.

Цветът и моделът на наградите не са по избор на клиента, спечелил награда.
РАЗДЕЛ 8 СЪДЕБНИ СПОРОВЕ

Желаем ти късмет!  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара