Спечелете електромобил VW id3, 80 барбарона и 560 слушалки JBL от Chio


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.chio.bg/campaigns/2/party-trippin/winner

Механизъм на Играта

Играта включва две механики за участие: Механика №1 за участие в тегления за дневни и седмични награди: дневни награди - 560 бр. безжични аудио слушалки, модел JBL Tune 500 BT; седмични награди - 80 бр. брандирани барбарона Chio.  Механика №2 за участие в теглене за голямата награда - електромобил  

МЕХАНИКА №1 за участие в тегления за дневни и седмични награди.

    Участието в Играта за спечелване на награди от механика №1 е обвързано с покупка. За да участва в играта за спечелване на наградите от механика №1 потребителят трябва да закупи поне един продукт от участващите в промоцията продукти Chio в периода от 05.04.2021г. до 04.07.2021г. Всички промоционални опаковки, участващи в Играта за спечелване на награди от Механика № 1, са маркирани с промолента, неразривна част от опаковката. Лицето на промоционалните опаковки съдържа уникален 14 цифрен код обозначен с “ПРОМОКОД:,който участниците трябва да регистрират на www.chio.bg, за да участват в тегленията за дневни и седмични награди. Всеки 14 цифрен код може да бъде регистриран само веднъж. Регистрираният код участва във всички тегления за дневни и седмични награди до края на играта /04.07.2021г./ или до спечелване на награда. Всеки код, изтеглен като печеливш за дневна или седмична награда, отпада от следващите тегления. С всеки код може да се спечели само една награда.

Продуктите Chio, които участват в промоцията на механика № 1 са следните:

Чио чипс 140г сол (10/k)
Чио чипс 140г сметана и лук (10/k)
Чио чипс 140г сирене (10/k)
Чио чипс 140г паприка (10/k)
Чио чипс 140г пиле (10/k)
Чио чипс 255г сол (6/k)
Чио чипс 255г сметана и лук (6/k)
Чио чипс 255г паприка (6/k)
Чио чипс 65г сол (12/k)
Чио чипс 65г сметана и лук (12/k)
Чио чипс 65г сирене (12/k)
Чио чипс 65г пиле (12/k)
Чио чипс 65г паприка (12/k)
Чио чипс Интенс 135г кетчуп (10/k)
Чио чипс Интенс 135г сладка паприка (10/k)
Чио чипс Интенс 135г сметана и билки (10/k)
Чио чипс Интенс 135г морска сол (10/k)
Чио чипс Интенс 135г пикантно пиле (10/k)
Чио чипс Интенс 65г кетчуп (12/k)
Чио чипс Интенс 65г сметана и билки (12/k)
Чио чипс Интенс 65г морска сол (12/k)
Чио чипс Интенс 240г морска сол (8/k)
Чио Чипс Интенс 240г сметана и билки (8/k)
Чио чипс Лайт 125г сол (12/k)
Чио чипс Лайт 125г карамелизиран лук (12/k)
Чио Снакс 80г пица (12/к)
Чио Снакс 80г сирене (12/к)
Чио Снакс 60г пиле ( 20/k )

В промоцията за награди от Механика № 1 участват само продукти Chio  с промоционална опаковка, обозначена с промолента и съдържащи промокод. Общият брой на всички промоционални опаковки е 2 099 010 бр.

Получаване на награда: всички спечелени награди ще бъдат изпратени с куриер ТИП ТОП до посочения от съответния победител адрес.

Получаването на наградата се извършва лично. За получаването на наградата спечелилият я участник ще получи уведомителен имейл, който съдържа контактна форма за попълване на данни за доставка. В рамките на 10 календарни дни от получаване на уведомителния имейл, печелившият следва да предостави необходимите данни за извършване на доставка на територията на Република България, както и задължително да предостави снимка на печелившата опаковка, ясно показваща 14 цифрения код, който потребителят е регистрирал на сайта и с който печели своята награда. Така потребителят валидира своята печалба. При получаване на наградата си, потребителят трябва да предаде опаковката с печелившия уникален код на куриера и съответно да подпише приемо-предавателен протокол за получаването на наградата, при което се проверява и самоличността на получателя, съгласно въведените по горния начин данни.

Интерснак България не носи отговорност, ако данните подадени от спечелилият участник за некоректно попълнени и това попречи да бъде осъществена връзка с тях. Интерснак България не носи отговорност в случай че  спечелилият участник не отговаря на посочените от него телефонен/ни номер/а. Интерснак България не носи отговорност при забавяне и неспазване на гореспоменатия срок от страна на спечелилият участник за предоставяне на необходимата информация за валидиране на печалба и данни за доставка.

МЕХАНИКА №2 за участие в теглене за голямата награда.Участието в Играта за спечелване на голямата награда от Механика № 2 не е обвързано с покупка на продукт.

    За участие в тегленето за спечелване на голямата награда от Механика № 2  се изисква потребителят да има регистрация на сайта на www.chio.bg.

Периодът, в който се провежда играта по Механика № 2 е от 10.05.2021 до 04.07.2021 г. За да участва в тегленето на голямата награда от Механика № 2 потребителят, който вече се е регистрирал на сайта www.chio.bg  трябва успешно да стартира електромобила на сайта www.chio.bg чрез натискане на Start бутона, като по този начин участва в промоцията за спечелването й. При всяко успешно стартиране, потребителят бива уведомен, че опитът му е успешен, чрез служебно съобщение на сайта. От профила си на сайта, който всеки участник създава индивидуално и по свое желание,участникът може да  следи  хронологията на успешно стартиране на  електромобила. Всеки участник ( с профил) има право да участва само по 1 път на ден (за 24часа) в играта по механика № 2, в противен случай системата няма да му позволи повторно участие и електромобилът  няма да може  да бъде стартиран повторно за деня.  Всяко успешно стартиране на електромобила увеличава шансовете на участника за спечелване на голямата награда електромобил.

На 05.07.2021 ще бъде изтеглена голямата награда - електромобил VW id3, като подробните характеристики на автомобила са описани в точка 8.2

Интерснак България не носи отговорност, ако данните, подадени от спечелилият награда участник от механика № 1 и/или Механика № 2са некоректно попълнени и това попречи да бъде осъществена връзка с него. Интерснак България не носи отговорност в случай че спечелилият участник не отговаря на посочените от него телефон/ни номер/а.

Награден фонд от механика № 1на играта:  

- Дневни награди: Безжични слушалки JBL - 560 броя (всеки ден се раздават по 10 броя)

- Седмични награди: Брандирани барбарони Chio  - 80 броя (всяка седмица  се раздават по 10 броя)

Награден фонд от механика № 2 на играта:  

- Голяма награда - лек автомобил VW iD.3 . Модел VOLKSWAGEN ID.3 Pure Perf. City, 45kWh,150к.с./1-ст., с автоматична трансмисия, цвят: сив.

Допълнителни модификации по автомобила, извън описаните, се извършват по заявка от страна на печелившия участник, като всички разходи по модификациите са за сметка на печелившия участник и Интерснак България не носи ангажимент за осигуряването и заплащането им.”

Всички награди в играта от механика № 1 и механика № 2 се теглят посредством електронен механизъм, на случаен принцип, в долуописания времеви период:

    За дневни награди - безжични Bluetooth слушалки: до 10:00 часа, като в тегленето участват всички кодове, регистрирани до 23:59 ч.  на последния ден предшестващ тегленето;
    За седмични награди- брандирани барбарона Chio: всеки понеделник по време на кампанията, до 10:00 часа. В тегленето участват всички кодове, регистрирани до 23:59 ч. на съответния ден, предхождащ седмичното теглене.
    За голяма награда- електромобил: на 05.07.21 в специално теглене.

Наградите не могат да се заменят за награда  от  друга промоция или за паричната им себестойност.

Показаните изображения на наградите в промо материали и сайта са илюстративни и действителните награди могат да се различават от изображенията в промо материалите и сайта. 

Краен срок - 4 юли 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара