Спечелете телевизор Sony 75XH8096 и 45 комплекта Carlsberg


Играта е приключила!

Печеливши: https://footballmoments.bg/winners/

Играта стартира от 08.05.2021 г. и е с продължителност  до 23:59ч. на 31.05.2021 г.

– Първи период 08.05.2021 г. – 16.05.2021 г.
– Втори период 17.05.2021 г. – 23.05.2021 г.
– Трети период 24.05.2021 г. – 31.05.2021 г.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

Общо награди:

    45 броя уникален комплект Carlsberg
    1 брой голяма награда телевизор Sony 75XH8096, 75″, Smart Android, 4K Ultra HD, LED

Седмични награди:

45 броя „Carlsberg комплекти“, включващи:

1 бр. Carlsberg 500ml;
1 бр. уникална чаша Carlsberg;
1 бр. отварачка Carlsberg;
2 бр. поставка за чаша.  (в томболата участва всеки споделил видео с любим футболен момент на footballmoments.bg или гласувал за някое от споделените видеа на footballmoments.bg).

(В томболата за седмичните награди участват качилите линк към видео на footballmoments.bg и гласували за любим футболен момент).

Голяма награда:

Телевизор Sony 75XH8096, 75″, Smart Android, 4K Ultra HD, LED.

(В томболата за голямата награда участват само участниците, който са качили линк с видео към свой любим футболен момент на footballmoments.bg. Победителят се определя чрез томбола на 01 юни 2021 год. сред 30те участника, събрали най-много гласове за каченото от тях видео.)

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Участието в Играта не е обвързано с покупка. За да участва в Играта всеки участник трябва:

Стъпка 1: да е футболен фен.

Стъпка 2: да влезе на сайта на Играта – https://footballmoments.bg/, като се регистрира с фейсбук профила си и попълни всички задължителни полета, а именно:

а) заглавие на футболния момент – например „Голът на Стоичков срещу Германия – САЩ‘94“;

б) сподели линк от YouTube на видеото, с любим футболен момент;

в) да гласува или събира гласове за най-любим футболен момент.

!Важно– само участниците споделили свой любим футболен момент участват за голямата награда.

г) потвърждение (чрез чек-бокс), че приема Правила на Играта, навършил е 18 години, както и потвърждение, че ако спечели, инициалите му ( пример: И. Д.) и профил във фейсбук (със заличаване на няколко символа, пример чрез ***), ще бъдат публикувани на https://footballmoments.bg// и във Фейсбук и Инстаграм профилите на Карлсберг.

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият фейсбук профил. Едно физическо лице има право да участва само с един фейсбук профил.

!Важно – всички видеа минават през преглед преди да бъдат публикувани на уеб страницата, за да има уверение, че съвпадат с изискванията на промоцията и не съдържат нецензурирано съдържание! Участниците ще положат усилия, да са сигурни че не качват линк към видеа, нарушаващи правата на трети лица.

Всеки участник, който се е регистрирал и качил видео със свой любим момент участва в томбола за голямата награда – Телевизор Sony 75XH8096, 75″, Smart Android, 4K Ultra HD, LED и 45 броя „Carlsberg комплекти“, включващи:

1 бр. Carlsberg 500ml;
1 бр. уникална чаша Carlsberg;
1 бр. отварачка Carlsberg;
2 бр. поставка за чаша.

30-те участника, споделили свой любим футболен момент и събрали  най-много гласове за споделените от тях футболни моменти, участват в томбола за голямата награда: телевизор SONY XH8096, 75″, Smart Android, 4K Ultra HD, LED.

Всички участници регистрирали се и гласували за футболен момент, но без да са качили такъв участват единствено в томбола за 45 броя „Carlsberg комплекти“, включващи:

1 бр. Carlsberg 500ml;
1 бр. уникална чаша Carlsberg;
1 бр. отварачка Carlsberg;
2 бр. поставка за чаша.

Томболата за голямата награда ще се проведе на 01.06.2021г.

В тегленето на печелившите участват всички регистрирани участници, които отговарят на условията на Играта. Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл, с който са направили регистрация  във Фейсбук или при попълване на опцията за телефонен номер. Тогава ще получат СМС известие.

В имейла/съобщението, ще се съдържа линк към контактна форма, в която печелившите участници, в срок от 3 работни дни, ще трябва да посочат: имена, , адрес и телефон за доставка на спечелената награда. ЕГН ще бъде изискуемо само и единствено за спечелилия голямата награда.

Освен печелившите участници, ще бъдат изтегляни и 5 резерви. В случай, че спечелил участник е направил невалидна регистрация; или Организатора не е получил данните на печелившия участник в посочения в т. 8.2 тридневен срок; или спечелил участник не е предоставил валиден и пълен адрес за получаване на наградата на територията на Република България; или участникът не е намерен на предоставения адрес; или спечелилият откаже наградата, или по каквато и да е друга причина участието на спечелил участник в Играта бъде прекратено, Организаторът ще се свърже по посочения в предходната точка начин, с първия по ред резервен печеливш, чиято регистрация отговаря на изискванията на настоящите Правила. Изтегленият резервен печеливш, в срок от 3 дни, считано от уведомяването му по посочения в т. 9.2 начин, трябва да изпрати необходимите данни за доставка на спечелената награда: имена, адрес и телефон за връзка.

Печелившите участници се обявяват на интернет страницата на Играта: https://footballmoments.bg/, както и във Фейсбук и Инстаграм профилите на Карлсберг. Обявяването става чрез публикуване на изтеглените за печеливши телефонни номера на участниците и инициали. Телефонните номера се публикуват със заличаване на няколко символа от тях с цел сигурност (пример:+359887 123***).

Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора.

Във връзка с чл. 38 ал. 14; чл. 46, ал. 1 и чл. 65, ал. 7 от Закон за данъците върху физическите лица Ви Уведомяваме, че получената голяма награда, подлежи на облагане с окончателен данък в размер на 10 на сто върху брутната сума на  наградата. Съгласно разпоредбите на чл. 38, ал. 14 и чл. 46, ал. 1 от ЗДДФЛ, Организаторът на Играта е задължено лице за деклариране и внасяне на дължимия данък. Спечелилият участник се съгласява и задължава, за целите на данъчното облагане по реда на ЗДДФЛ, да предостави на Организатора необходимите данни (три имена и ЕГН). Отказът да се предоставят тези данни е основание участието в Играта на конкретния печеливш да бъде прекратено от Организатора.

В деня на реалното получаване на наградата печелившият участник подписва протокол, съдържащ пълната информация относно самоличността му (име, адрес и телефонен номер) и удостоверяващ, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият Участник трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел, както следва: за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в Играта и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена на куриерска фирма „СПИДИ“ АД

Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден телефон за контакти, непълен или неточен адрес за доставка на награди.

Представител на куриерска фирма „Спиди“ АД ще се свърже със спечелилите, за да се уточни удобен ден и час за получаване на наградата. При получаване на наградата, печелившият участник удостоверява самоличността си с представяне на лична карта. 

Краен срок - 31 май 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара