Спечелете монитор, слушалки, раници, колонки и още много gaming награди


Играта е приключила!

Печеливши:

Turbo P
Виктор К
Димитър Л
Rraaddo
Ivaylo Z
Evgeni D
Христо В
Dinko D
Hristiyan
Krasimira P
Стоян С
Anatoli Z
Mariya1919
Valkatamid
Александър М
Данаил И
Динко М
EnesPVP H
Daniel I
Вероника С
CSGOHILL.com A
Hristian D
Янко К
Crackheadvik
𝔊𝔬𝔰𝔥𝔬 𝔏
Любен Х
Feedly ☆
SlavqnBG
Tsvetomir V
Dimo S
Иван И
Zippp0_
Теодор Б
Savi S
Виктор К
Айсел О

Нов монитор, гига мощен рутер или Bluetooth колонка с жесток саунд? 😲

СПЕЧЕЛИ тези и още над 30 награди, като се включиш в томболата на A1 Gaming League.

По случай седмицата на Гранд финалите (1 до 6 юни) започваме с изненадите! Една от всички награди, предоставени от нашите партньори, може да бъде твоя! 👊 Прочети внимателно правилата, абонирай се за някой (или всички?) от нашите канали и напиши в коментар ПОД ПОСТА какво най-много искаш да ти се падне, ако те изтеглим 🕹🎁

Описание на наградите
Huawei Bluetooth Mini Speaker – 2 бр (черна и зелена)
Huawei WiFi AX3 Quad-core рутер – 3 бр
Huawei SuperCharge (Max 40W) зарядно за кола – 2 бр
Huawei City Travel (Термос, пазарска чанта, USB) – 4 бр
Huawei USB Flash Drive – 5 бр
Huawei лампа с безжично зарядно – 4 бр.
Huawei Ring holder Black – 5 бр.
Deezer 1 year Free Subscription – 2 бр акаунти с 12-месечен безплатен период.
OMEN Слушалки – 1 бр
OMEN Dyad слушалки - тапи – 1 бр
OMEN Blast Слушалки – 1 бр.
Монитор OMEN 25’’ – 1 бр
Monster Energy Gaming Раницa – 5 бр

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.
Условието на играта е участниците/ зрителите на A1 Gaming League  да се включат в томболата за спечелването на една от наградите. За да бъдат част от томболата участниците/зрителите трябва да посетят или да се абонират за един от каналите на A1 Gaming League и други партньори, които ще бъдат описани в платформата gleam.io (платформа, добре позната в гейминг средите за провеждането на подобни игри). В поста ще има и линк към специално генерираната за играта страница на gleam.io, на която участниците/зрителите могат да се абонират за един или повече наши канали. За колкото повече се абонират, толкова по-голям е шансът да  бъдат изтеглени. След приключване на играта, платформата gleam сама генерира победителите.

Победителите ще бъдат информирани чрез публикация на фейсбук страницата на A1 Gaming League и те трябва да се свържат с лично съобщение (Direct Message) във Фейсбук с организатора, като победителите се съгласяват с участието си в играта да бъдат обявени във Фейсбук A1 Gaming League

Всеки победител трябва да потвърди своето желание да получи наградата и да отговори на организатора в рамките на 10 дни в отговор на личното съобщение на фейсбук страницата на A1 Gaming League. Ако победителят не отговори в посочения срок, няма да има повторно свързване, като последният ще загуби правото си на спечелената награда и ще бъде изтеглен нов такъв на неговото място.

Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от платформата gleam.io, както и наградите ще бъдат раздадени на случаен принцип по механизма и във времето, които са обявени в текста към публикуването на играта. Тегленето на наградите ще се случи на 07.06.2021 след приключването на играта. 

Краен срок - 6 юни 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара