Спечелете супер удобен чугунен грил за барбекю от Kaufland


Играта е приключила!

Печеливш: @svetlatapetrova

⭐ GIVEAWAY ⭐ ИГРА С НАГРАДА ⭐ Сподели какво ти е най-вкусно на скара! Включи се в играта до 18 май и може да спечелиш супер удобен чугунен грил за барбекю. 🍖🔥

👉 Какво трябва да направиш?

✔️ Последвай профила ни @kauflandbulgaria, ако още не си
✔️ Сподели в коментарите какво ти е най-вкусно на скара
✔️ На 19 май провери тук дали си щастливият печеливш, който сме изтеглили

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Забранени са действия от страна на участници в Играта, с които се цели вероятността за спечелване на играта да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни от и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат наградата.

Участието в Играта дава възможност на за спечелване на един чугунен грил Let’s BBQ.

Коментарите следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България - в коментар под публикацията в Instagram най-късно до 23:59 часа на 18.05.2021 г. (вторник). Отговори, публикувани след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Имената на печелившите ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомени – чрез лично съобщение в социалната мрежа Instagram и/или с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници, и наградата, която печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочения от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка.

Краен срок - 18 май 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара