Спечелете за тест новия SenseIQ сешоар на Philips

Краен срок - 10 май 2021

Умен сешоар, който преценява сам как точно да изсуши косата, за да я запази максимално здрава, гъвкава и блестяща? Е, вече има и такова нещо!

Изпробвам новия SenseIQ сешоар на Philips, който запазва до 95% естествената хидратация на косата, адаптирайки температурата за персонализирано сушене иии... е, видно е от снимките колко ми харесва,  🤩 А за терапия с масажиращата приставка се нарежда и мъжът ми, който определено няма нужда от сушене 👨‍🦲😆 

За Алекс, която има много фина и нежна косичка, това е "вълшебния сешоар", с който правим "приНчески" кЪтУ на принцеса" 👸, а Вики вече не се затваря в стаята като го гоня да го изсуша (почти насилствено 😄), а го прави с желание сам.

Ако и вие искате да се уверите в качествата на това чудо на техниката (и дизайна), участвайки в тестерската програма на @philipsbg, запишете се в коментар под поста ми. 

На 10.05.2021 г. ще изтегля на случаен принцип една от вас, която ще има възможност да пробва SenseIQ за две седмици и да сподели впечатленията си в пост и стори, за да е напълно прозрачно за всички какво е мнението ѝ за уреда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара