Спечелете водоструйка Bosch Universal Aquatak 135


Играта е приключила!

Печеливши:
1 бр. водоструйка Bosch Universal Aquatak 135 - IL IA
1 бр. акумулаторна отвертка Bosch IXO 6 - Vania Lazarova
1 бр. комплект битове 21 части с карабинер Bosch - Християн Зарков

💦 Водоструйката Bosch Universal Aquatak 135 с мощен 1900 W мотор и функция самозасмукване, предлага бързо и лесно почистване в дома и градината.

С множеството приставки и дюзи ще се справиш с всички задачи, а изтеглящата се ръкохватка и колелата предлагат максимална мобилност, комфорт и удобство при съхранение. 👌

✅ Включи се в нашата игра! Отговори правилно на въпроса: „От какъв материал е изработена помпата на водоструйка Bosch Universal Aquatak 135?”

🎁 На 19.04.2021 г. трима от правилно отговорилите участници ще спечелят една от невероятните ни награди: водоструйка Bosch Universal Aquatak 135, акумулаторна отвертка Bosch IXO 6 или комплект битове 21 части с карабинер Bosch.

Участието в Томболата е безплатно и не е обвързано с покупка. Участникът се включва в Играта, когато отговори правилно на зададения въпрос, чрез коментар под публикацията за Играта на Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG. Коментари, публикувани под публикацията за Официалните Правила на Играта, не се считат за участие в Играта.

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

Всеки валиден профил (дори профил с име/имена на повече от едно лице) ще се счита за един участник.

Печелившите участници ще бъдат обявени във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG. В срок от 1 седмица от публикуването на имената им във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG печелившите участници трябва да се свържат с Организатора чрез лично съобщение във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG, като посочат телефон за връзка, три имена и населено място, за да получат инструкции, в т.ч. оторизационен код за получаване на наградата. Всички получени от печелившите участници в тази връзка инструкции, дадени им от страна на Организатора в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни. Организаторът по собствена преценка може да лиши съответните печеливши от правото им да получат награда, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените им инструкции.  Печеливш участник, който не се е свързал с Организатора в срок от 1 седмица от датата на обявяването му за печеливш участник във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG, чрез лично съобщение във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG, за да получи инструкции, автоматично и безусловно губи правото да получи наградата.

Краен срок - 18 април 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара