Спечелете една седмица в 5* хотел Роял Касъл Дизайн и Спа на Елените


Играта е приключила!

Печеливши: Памела и Антон Ангелови

Отново е време ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш ултра ол инклузив морска ваканция за двама! Една седмица в 5 звездния хотел Роял Касъл Дизайн и Спа на Елените!

С включени закуска, обяд, вечеря, 24 часа достъп до снак,  Аква парк, напитки, шезлонг и чадър на плажа и басейна! Ежедневни бийч и пул DJ партита, вечерни шоупрограми и музика на живо.

И това не е всичко! Всяка седмица някой ще печели най-желаната ENERGY плажна кърпа!

Регистрирай себе си и твой приятел още сега и вдигайте телефона си всеки път, когато звъни, защото може да се обадим точно на вас и да попитаме кое радио слушате! Отговорът, който може да ви донесе 5-звездно морско приключение е само един - ENERGY!

Наградата включва:

7 нощувки на база Ulta All Inclusive:

    24 часа изхранване -  основните хранения (закуска, обяд и вечеря), снак локации на територията на комплекса през деня (сладолед, хот дог и др.) и снак ресторант, който ще работи и през нощта (10.00 – 18.00 ч | 21.00 – 08.00 ч) със суши, сандвичи, салати и др.
    Напитки - вносни алкохолни, безалкохолни, топли напитки и коктейли - в ресторант, лоби бар, пул бар
    Плаж - достъп до аква парк, външен басейн и плаж с шезлонг и чадър ( до изчерпване на количествата)
    Партита - Ежедневни пул & beach партита с DJ, саксофон, балет, допълнително шоу програми  на амфитеатъра на територията на комплекса
    Спорт - дневни занимания, като Йога, Зумба и др., както и достъп до фитнес и тенис корт
    Деца - за децата, отново на територията на комплекса се предлага детски кът и аниматори с дневна и вечерна програма ( рисуване, игри, детска дискотека и др).
    СПА център -  с безплатен достъп до вътрешен басейн и саунa

Желаещите да участват в «ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция», трябва да се регистрират в сайта на Радио ENERGY www.radioenergy.bg. Те трябва да попълнят полетата: Име и фамилия, възраст, град, e-mail, телефон за връзка. След постъпването на регистрационните данни, от всички регистрирани, всеки делничен ден, в рамките на играта се теглят по 20 участника.

Оторизиран представител на Радио ENERGY ще се обади в рамките на играта на изтеглените 20 регистрирани участници от всеки ден и ще ги попита: „Кое радио слушате?”. Ако регистрираният участник отговори: Радио ENERGY, попълнилият формата за регистрация участник попада в списък, от който в края на промоцията, чрез жребий ще бъде изтеглен един участник, който ще спечели 7 дневна ваканция за 2-ма хотел Роял Касъл Дизайн и Спа на Елените. 

Краен срок - 7 май 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара