Спечелете почивка за двама в комплекс 'Penelopa Palace'

Краен срок - 10 май 2021

Ходи ли ти се вече на почивка?🏖️ Да?🌞 Тогава:
📷 Снимай страхотната си празнична трапеза с любимите ти ядки “Елит”,
📌Публикувай снимката като коментар под този пост
✔️ Сложи #ядкитезавсекипразник в коментар

🎁 Eдин от вас ще спечели 2 нощувки за двама в комплекс „Penelopa Palace“ през юни!🤩

Участието в играта не е обвързано с покупка от страна на Участника.

Всеки потребител участва еднократно в томболата, независимо от броя на коментарите или снимките, които е публикувал.

Играта е отворена за участие на всички физически лица на територията на България, с изключение на служителите на Бригада енд Ко ООД и Елит-П ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.
Лицата на възраст до 16 години участват чрез своя законен представител - родител или настойник, действащ от тяхно име. Лицата на възраст от 16 до 18 години участват със съгласието на родителя/настойника си.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Възложителят си запазва правото да одобрява чрез организаторa публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата https://www.facebook.com/ELiTnuts  Организаторът има правото еднолично или след нареждане от страна на възложителя да премахне от Facebook страницата https://www.facebook.com/ELiTnuts  всеки коментар, отговор, изображение и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания или тези Официални правила.

В Предизвикателството ще бъдат раздадени:
- Една награда под формата на почивка за двама в 4* хотел Пенелопа Палас за 2 нощувки.

Oрганизаторът на Предизвикателството ще избере 1 участник.

След края на периода на Предизвикателството (29.04.2021 - 10.05.2021 г., 23:59 ч.). Един участник ще спечели  почивка за двама за 2 нощувки в хотел Пенелопа Палас. Печелившите ще бъдат избрани в рамките на 5 работни дни след края на Предизвикателството (10.05.2021, 23:59 часа, включително) и непосредствено оповестен във Facebook страницата на възложителя https://www.facebook.com/ELiTnuts

Организаторът ще уведоми победителя за наградата чрез лично съобщение към профила на участника във Facebook в рамките на 10 работни дни след края на Предизвикателството, който е на 10.05.2021 г., 23:59ч.

Наградата ще може да се използва в рамките на месец юни 2021 година. Наградата е 2 нощувки в стая за двама в хотел Пенелопа Палас, гр.Поморие.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара