Спечелете раници, безжични слушалки, портфейли и постери от Johnnie Blonde


Играта е приключила!

Печеливши:
Раница Fjallraven Kanken печелят:

Галин Караиванов
Сребрина Илиева
КОНСТАНТИН Александров
Петя Цветанова
Радина Балтаджиева
Ивета Георгиева
Атилла Русев
Валентина Христова
Мария Александрова
Atanas Vasilev

Безжични слушалки Skullcandy Push Ultra печелят:

Габриела Стайкова
Елена Танчева
Десислав Гунешки
Стела Николова
Миглена Любомирова
Диляна Молерова
Иван Хаджиев
Виолета Петрова
Елена Серафимова
Яна Русева

Портфейл Zona Urbana печелят:

Ивайло Цветанов
Велислав Петров
Виржиния петрова
Цоньо Atanasov
Мария Тодорова
Мирослав Козаров
Росица Марковска
Вероника Маркова
Петър Милев
Яница Янева
Александра Бойкова
Михаил Михайлов
Eva Bozhidarova
Марина Тодорова
Светлана Маркова
Мария Калчева
Ася Нонова
Siyana Dicheva
Антонио Христов
Димитър Славчев

Ленимир Здравков
Лъчезар Цветанов
Едуард Азизов
ИРИНА ХАДЖИКИРЯКОВА
Блага Стайчева
Димитър Марчев
Магдалена Иванова
Йоанна Попова
Евелина Виденова

Запознай се с Johnnie Blonde

JOHNNIE BLONDE е тук, за да преобърне представите ти за уиски! Балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки, вкусът му е като нищо, което си опитвал преди!

Посрещни новото си любимо уиски!
 
Наградите, определени за тази игра, са: 10 (десет) раници Fjallraven Kanken, 10 (десет) безжични слушалки Skullcandy Push Ultra , 30 (тридесет) портфейла Zona Urbana, 50 (петдесет) уникални постера от Arsek & Erase.

Участието в играта е обвързано с покупка.

Организаторите стартират играта с промо страница в интернет www.blonde.drinklink.bg, публикуване на Общите условия във Facebook (www.facebook.com/JohnnieWalkerBulgaria), както и чрез дигитална рекламна кампания.

Всеки участник е необходимо да закупи уиски Johnnie Blonde от сайта www.drinklink.bg и да въведе промо код BLONDE8 в полето „Приложи код за отстъпка“, както и лични данни, изискани при процеса на покупка в www.drinklink.bg. Личните данни, подадени при покупка на Johnnie Blonde с промо код BLONDE8 ще бъдат използвани от Организаторите, в качеството им на съвместни администратори на личните данни, за целите на теглене на печелившите след края на кампанията. С участието си в играта чрез покупка на Johnnie Blonde 700 ml, потребителите потвърждават, че са съгласни с официалните правила на играта.

Наградите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип от Дринклинк след края на Играта в срок от 10 дни.

    50 бр. уникални постера от Arsek & Erase
    30 бр. портфейли от Zona Urbana
    10 бр. слушалки Skullcandy Push Ultra
    10 бр. раници Fjallraven Kanken

Печелившите участници ще бъдат обявени след края на Играта на страницата на играта в интернет www.blonde.drinklink.bg като Организаторите ще се свържат с тях в 10-дневен срок на телефонния номер или e-mail, предоставен при регистрацията. Един участник може да спечели само една награда независимо от броя на извършените покупки и регистрации. Един участник може да закупи до 3 бутилки Johnnie Blonde 700ml на поръчка.

Организаторите се ангажират в 30 дневен срок след теглене на печелившите да изпратят наградата на всеки от спечелилите участници на посочения при регистрацията от него адрес. В случай че, участникът не бъде открит на адрес при доставката на наградата, след положени усилия от страна на доставчика и не може да му бъде предадена наградата, Организаторът си запазва правото да изтегли друг печеливш участник на негово място.

Играта е валидна за всички дееспособни физически лица, навършили 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.

В играта нямат право да участват служителите на Организаторите, агенциите, която подпомагат организатора в играта - АУТКАСТ ООД и А Тийм ООД, както и членове на техните семейства.

Краен срок - 15 май 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара