Спечелете семейни почивки в България и 150 комплекта за пикник от IKEA и Mastercard

Краен срок - 16 юли 2021

Спечели зареждаща почивка сред природата

Домът е твоето специално място, но е време да му дадеш малко почивка. Спечели зареждащо преживяване сред природата на България или един от 150 комплекта за пикник.

Какво да направиш?
Пазарувай в ИКЕА за над 50 лв., плати безконтактно с Mastercard® и регистрирай касовата си бележка на Bulgariatrip.bg. Всеки месец можеш да играеш за голяма награда – безценно преживяване в България (в семейно имение, в горска резиденция или приключение с танци и хапване за теб и децата) или един от 50 комплекта за пикник.

Промоционалната кампания се организира и провежда на територията на Република България в магазини ИКЕА гр. София и гр. Варна, ИКЕА Центрове за поръчки в гр. Пловдив и гр. Бургас и ИКЕА онлайн магазин („Участващи обекти“).

В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Клиент, който направи покупка на обща стойност минимум 50,00 лв с ДДС на една фактура/касова бележка в някой от Участващите обекти, плати своята фактура/касова бележка безконтактно или онлайн с Mastercard (кредитна или дебитна карта, издадена от банкова или кредитна институция на територията на Република България преди датата на стартиране на настоящата кампания), и след това регистрира данните от покупката на сайта www.IKEA.bg/Bulgariatrip, като следва посочената там процедура, участва в Промоционалната кампания. За регистрация за участие Клиентът трябва изрично да приеме настоящите Официални правила и да даде съгласие за обработване на личните му данни за целите на Промоционалната кампания. При спазване на условията за регистриране за участие, Клиентът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленията на наградите.

За валидна регистрация се счита такава в която, Клиентът предостави име, фамилия, имейл, телефон за връзка, обект, в който е извършил покупката (във връзка с която извършва регистрацията), най-близък ИКЕА обект за получаване на малките награди.

Нямат право да участват в Промоционалната кампания управителите и служителите на Организатора, и всички свързани с него дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства.

Всеки Клиент може да участва в Промоционалната кампания не повече от веднъж дневно, като всяка покупка над 50,00 лв. с ДДС на една фактура/касова бележка и регистрация на данните от покупката се счита за едно участие.

Участникът трябва да запази ПОС бележката, която при спечелване на награда ще бъде поискана за доказване на валидна регистрация за участие в Промоционалната кампания. Вместо ПОС бележката, Печелившият може да предостави и документ от банката-картоиздател, доказващ заплащането на закупените от Организатора стоки с карта MasterCard - съдържащ име, дата и сума на трансакцията. Когато покупката е направена чрез ИКЕА онлайн магазин, Печелившият следва да представи извлечение от банката-картоиздател, доказващо заплащане на закупените от Организатора стоки, дата и сума на транзакцията.

В Промоционалната кампания се раздават общо 153 (сто петдесет и три) броя награди, както следва:

(А) Големи награди:

(i) Ваучер за семейно Digital detox преживяване в Zornitza Family Estate, с.Зорница,– наградата включва:
- 2 нощувки за до 2 възрастни с 2 деца до 12 г. в периода май-септември / с изкл. на официални празници/ .
- Обяд на сет меню и вечеря в Бистро 55
- Ползване на външен топъл басейн и ползване на ZOMA body & soul – вътрешни басейни, сауна, парна баня, фитнес и релакс зона
- Разходка с голф количка и посещение на фермата и винарната на имението.
- Туристическа такса

(ii) Ваучер за семейно Digital detox преживяване сред уединението на природата в Горска Резиденция Бедуин в полите на Стара Планина – наградата включва:
- 3 нощувки за до 2 възрастни с 2 деца до 12 г. в делнични дни в периода май-септември / с изкл. на официални празници/
- Обяд и вечеря на сет меню /без включени напитки/
- Разходка в околностите на резиденцията сред тишината, спокойствието, хармонията и уединението на гората
- Туристическа такса

(iii) Ваучер за семейно Digital detox преживяване, изпълнено с приключения, във Фабрика за танци и храна, Вилна зона Равнища – наградата включва:
- 3 нощувки за до 2 възрастни с 2 деца до 12 г. в периода май-септември / с изкл. на официални празници/
- All inclusive – закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря и безалкохолни напитки по време на храненията
- Анимация с животни
- Ползване на съоръженията
- Дегустации според сезона и активните оферти в комплекса
- Туристическа такса

Печелившите на голяма награда от трите тегления, посочени по-долу, имат право да изберат коя от трите големи награди да получат. Резервацията за избраното преживяване следва да се направи до 2 седмици след връчването на наградата.

Реализацията за съответно избраната награда трябва да се случи в периода май-септември 2021г., освен ако не бъдат наложени рестриктивни мерки, водещи до невъзможност за ползване на услугата. При подобен сценарий е необходимо съгласуването между Печелившия и съответния туроператор (избрани от Организатора или Агенцията) за уточняване на алтернативните периоди за организиране на преживяването.

Големите награди тип „семеен уикенд” предвиждат семейно пътуване за възрастни или родители с до две деца. В случай че наградата бъде спечелена от семейство с повече от две деца, печелившите участници решават с кои деца да споделят наградата, като следва да поемат всички разноски за трето и повече деца, ако желаят същите да са част от семейното им пътуване. В случай че наградата бъде спечелена от семейство с по-малко членове, печелившите участници нямат право да изискат с тях да пътуват други членове от семейството или други лица – наградата покрива единствено родител/и с до две деца.

(Б) Малки награди:

За периода 16.04-15.05.2021

    SOMMARDAG чанта с артикулен номер 104.537.22, в комплект с:
    ODDHILD одеяло, с артикулен номер 104.650.89; KALAS чиния, 6 броя в к-т, с артикулен номер 304.213.01; чаша за изпът с артикулен номер 504.124.47; квадратна кутия за храна с артикулен номер 50359176 + капак за кутия за храна, квадратен с артикулен номер 10361789 и пакетирани храни.

За периода 16.05-15.06.2021

    SOMMARDROM чанта с артикулен номер 404.894.42 в комплект с:
    ODDHILD одеяло, с артикулен номер 104.650.89; KALAS чиния, 6 броя в к-т, с артикулен номер 304.213.01; чаша за изпът с артикулен номер 504.124.47; квадратна кутия за храна с артикулен номер 50359176 + капак за кутия за храна, квадратен с артикулен номер 10361789 и пакетирани храни.

За периода 16.06-16.07.2021

    OVERALLT чанта, с артикулен номер 704.291.35, в комплект с:
    ODDHILD одеяло, с артикулен номер 104.650.89; KALAS чиния, 6 броя в к-т, с артикулен номер 304.213.01; чаша за изпът с артикулен номер 504.124.47; квадратна кутия за храна с артикулен номер 50359176 + капак за кутия за храна, квадратен с артикулен номер 10361789 и пакетирани храни.

Всички награди от Промоционалната кампания ще бъдат раздадени в 3 тегления, както е посочено по-долу. При всяко теглене ще се предоставя по една голяма награда, а малките награди, както следва:

    1-во теглене: на 20.05.2021 г. от всички Участници, регистрирали се с поне едно участие в периода от 16.04.2021 г. ., 00:00 ч. до 15.05.2021 г.., 23:59 ч. включително. През това първо теглене ще се раздават малките награди 50 броя пикник комплекти с чанта SOMMARDAG.
    2-ро теглене: на 21.06.2021 г. от всички Участници, регистрирали се с поне едно участие в периода от 16.05.2021 г. ., 00:00 ч. до 15.06.2021 г. ., 23:59 ч. включително. През това второ теглене ще се раздават 50 броя пикник комплекти с чанта SOMMARDROM.
    3-то теглене: на 21.07.2021 г. от всички Участници, регистрирали се с поне едно участие в периода от 16.06.2021 г. ., 00:00 ч. до 16.07.2021 г. ., 23:59 ч. включително. През това трето теглене ще се раздават пикник комплекти с чанта OVERALLT.

Печелившите ще бъдат определени чрез специализиран софтуер и тричленна комисия чрез теглене на случаен принцип, в централния офис на Организатора. Резултатите от тегленето, както и Печелившите ще бъдат отразени в протокол, който ще се съхранява в централния офис на Организатора. Освен печеливш, при всяко теглене за голяма награда ще бъдат изтегляни по 2 резервни Участника. Печеливш Участник от един период не участва в тегленето в следващи периоди.

Спечелилите голяма награда Участници ще бъдат информирани чрез телефонно обаждане или по електронна поща, на предоставените от тях телефонен номер/адрес на електронна поща при регистрацията им на сайта www.IKEA.bg/Bulgariatrip, в срок до 3 дни след изтеглянето им. В случай че печеливш Участник не бъде открит (напр. грешен/невалиден адрес на електронна поща и невъзможност за свързване по телефон) или не потвърди обратно по електронна поща получаването на наградата в срок от 3 дни от уведомяването му, или доброволно се откаже от получаването на наградата, последната ще бъде предоставена на първия резервен Участник, като бъде следван редът на изтеглянето им. Горепосочените правила за уведомяване и получаване на голяма награда се прилагат съответно за резервните участници. Ако и последният резервен Участник не може да получи голяма награда, същата се губи окончателно и Организаторът не е длъжен да я предоставя. Спечелилите голяма награда Участници ще бъдат обявявани и на сайта на Организатора www.IKEA.bg/Bulgariatrip (чрез изписване на първо име и фамилия и последните 3 цифри от телефонния номер или други подобни комбинации).

Спечелилите малки награди ще бъдат информирани посредством обявяване на сайта на Организатора www.IKEA.bg/Bulgariatrip до два дни след датата на изтеглянето им, чрез изписване на първо име и фамилия, и последните 3 цифри от телефонния номер или други подобни комбинации. Спечелилите малки награди би могло да бъдат уведомени и по телефона и/или по електронна поща (на предоставените от тях телефонен номер/адрес на електронна поща при регистрацията им на сайта www.IKEA.bg/Bulgariatrip) за спечелването на наградата. В случай че печеливш Участник не получи малката си награда в срок до един месец от момента на обявяването му на сайта на Организатора www.IKEA.bg/Bulgariatrip, наградата се губи и Организаторът не е длъжен да я предоставя.

Списъкът с печелившите и резервните участници ще се съхранява в централния офис на Организатора на адрес гр. София 1756, ул. „Околовръстен път” № 216.

Наградите не могат да бъдат заменяни за пари в брой или срещу друга награда. Предоставяне (прехвърляне) на награда на трети лица не е разрешено. При получаване на награда печелившият Участник трябва да предостави печелившата ПОС бележка или документ от банката-картоиздател, доказващ заплащането с Mastercard на закупените от Организатора стоки - съдържащ име, дата и сума на трансакцията. Организаторът може да изиска от печелившите да потвърдят тяхната самоличност чрез предоставяне на съответни документи.

Малките награди се получават след легитимация с документ за самоличност на място в най-близкия обект на Организатора (магазини ИКЕА, гр. София и гр. Варна сектор „Обслужване на клиенти”, и на касите в ИКЕА Центрове за поръчки в гр. Пловдив и гр. Бургас) срещу попълнен и подписан от печелившия приемо-предавателен протокол за получаване на награда. Спечелилите голяма награда ще бъдат информирани за подробностите по пътуването (от Организатора, Агенцията и/или съответния туроператор/туристическа агенция) на предоставени от тях телефон или електронна поща.

Печелившите се считат уведомени, че наградите подлежат на облагане с окончателен данък по смисъла и реда на Закона за данъците върху доходите на физическите лица. По повод задължението на Организатора за заплащане на дължимите данъци, както и подаване на всички и всякакви необходими документи към компетентните държавни органи, включително деклариране на обстоятелства в тази връзка, печелившите се задължават, като необходимо условие за получаване на награда, да предоставят необходимата информация съгласно действащото законодателство (това би могло да са пълни имена, ЕГН и т.н.), които ще бъдат третирани и обработени като лични данни по реда на настоящите Официални правила. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда, както и за неизпълнение на задължението за нейното деклариране от страна на печелившия, ако такова възникне. При поискване от страна на печеливш и ако това се изисква от действащото законодателство, Организаторът издава служебна бележка в полза на печелившия за предоставените награди и заплатените данъци в тази връзка.

Организаторът може да поиска направата на снимки и/или видеозаписи на Печелившите и/или техни придружители във връзка със спечелените от тях награди (по време на получаването на наградите, по време на използването на наградите, в т.ч. по време на екскурзиите), които да бъдат използвани в маркетингови активности на Организатора за популяризиране на Промоционална кампания. Снимките и/или видеозаписите ще се използват на сайт на Организатора и/или в социалните мрежи (Фейсбук, Инстаграм).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара