Спечелете смартфон HUAWEI P40 Pro и слушалки Huawei от Lidl


Играта е приключила!

Печеливши:
Смартфон HUAWEI P40 Pro отива при Dessy Ivanova, а със слушалки HUAWEI FreeBuds Pro ще се сдобие Василка Тимонова.

Супер новини за потребителите на Huawei: Lidl Plus е вече в App Gallery! 🥳

🎁 И за да отпразнуваме новината подобаващо, искаме да зарадваме един от вас със смартфон HUAWEI P40 Pro и още един със слушалки HUAWEI FreeBuds Pro. 

👉 Условието: отговори ни в коментар под поста на въпроса: "Кой е любимият ти плюс на Lidl Plus?".

🕙 Имаш време до 16 април, 10 ч. сутринта. Двамата победители, изтеглени на случаен принцип, ще обявим в коментар под този пост в петък, в 11 ч.

Наградите, които могат да бъдат спечелени в рамките на Играта, са общо 2 (две): 1 (един) брой смартфон HUAWEI P40 Pro и 1 (един) брой слушалки HUAWEI FreeBuds Pro.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица. Един Участник може да спечели само една награда.

Двамата печеливши Участници ще бъдат изтеглени от Играта в официалния профил на компанията във Facebook. Това  ще се извърши чрез провеждането на томбола на случаен принцип. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставената им от Организатора награда.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 16.04.2021 г. в 11:00 ч. и обявени чрез псевдонимите им в официалния профил на компанията във Facebook като коментар под публикацията от 13.04.2021г., с която се обявява началото на Играта.

Печелившият Участник трябва се свърже с Организатора в срок до 10 работни дни от датата на обявяването на нейния/неговия Facebook псевдоним чрез лично съобщение, изпратено до Организатора, след което да пишат на следния имейл socialmedia@lidl.bg и да предоставят следните свои данни: три имена; телефон за връзка; валиден имейл адрес, валидно ЕГН. Данните от предходното изречение не следва да се предоставят на лично съобщение, а да се изпратят на посочения имейл. Ако Организаторът не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок и по предвидения начин, или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН, то победителят губи правото да получи своята награда, а Организаторът си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш.

В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на приблизително същата стойност.

Краен срок - 16 април 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара