Спечелете 4 бр. електрически велосипеди Peugeot


Играта е приключила!

Печеливши:

• Величка Говедарова
• Златина Георгиева
• Кристина Долапчиева
• Мариана Вълканова

Сега Групама ти дава възможност да се погрижиш за твоя дом и да спечелиш страхотен електрически велосипед Peugeot. Всеки клиент, сключил полица по имуществена застраховка „Любим дом“ с минимална премия от 80 лв в периода 01.04.21г. до 30.06.21г. в офис на Групама, офис на Банка ДСК или в партньорската мрежа на застрахователя, участва в томбола за спечелване на електрически велосипеди с марка Peugeot. Четирима победители ще бъдат изтеглени през месец юли 2021г.

Специалната награда за кампанията е предоставена в партньорство със София Франс Ауто.

Застраховка „Любим дом“ предоставя пълна защита за дома, обзавеждането  в него и членовете на домакинството с богат набор от над  15 покрити риска. А сега ще получиш и двойно по-голяма защита по риск Токов удар/или Късо съединение с увеличен лимит на обезщетение  6 000 лв.

В промоцията имат право да участват всички юридически и физически лица над 18 години, живеещи на територията на Република България

Участието в промоционалната кампания, изразяващо се в получаване право на участие в томбола на „Групама“ за спечелване на промоционалните награди, е доброволно, обвързано с покупка и става по следните начини:
- При сключване на полица по застраховка „Любим дом“ при минимална премия от 80 лв. през периода на кампанията в офиси на Групама, Банка ДСК, брокери и агенти партньори на Групама в цялата страна, клиентът получава правото да участва в томбола на „Групама Застраховане“ за спечелване на следната награда: Електрически велосипед с марка Peugeot

Голямата награда се състои от електрически велосипед с марка Peugeot и ще се тегли чрез томбола на 08.07.2021 г.

На случаен принцип и в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени четирима победители, които ще получат т.нар. голямата награда. По този начин, общо 4 бр. електрически велосипеди Peugeot ще бъдат раздадени през периода на кампанията.
”Групама Застраховане” ЕАД
гр. София, бул. “Цариградско шосе” №47А, блок В, ет.3

Печелившите участници в томболата с наградите ще бъдат обявявани след провеждането на томболата на сайта: www.groupama.bg.

Наградите от томболата се връчват на спечелилите в централен офис на Организатора на адрес гр. София, бул. “Цариградско шосе” №47А, блок В, ет.3, срещу представяне на документ за самоличност. При невъзможност да се яви, спечелилият клиент има право да получи наградата си в търговски и сервизен комплекс Пежо срещу представяне на документ за самоличност. Пълен списък с адресите на търговски и сервизни комплекси Пежо ще намерите тук: https://www.peugeot.bg/contacts/ . Спечелилите наградите от томболата имат правото да си ги получат в рамките на един месец след като с тях по телефон и/или имейл се е свързал представител на „Групама“ и ги е уведомили за резултата от томболата.

В случай, че спечелилият участник не може да бъде открит на посочения от него електронен адрес или телефонен номер и не се свърже с Организатора, за да потърси наградата си в срок до един месец след приключване на томболата, Организаторът не носи отговорност за съхраняването на спечелената награда.

Краен срок - 30 юни 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара