Спечелете 5 комплекта с червила Ultra на Avon

Краен срок - 26 април 2021

Липсват ти вечерите с любимия навън? Защо не сложиш една хубава рокля, не нанесеш ярко червено червило и не го изненадаш с романтична вечеря у дома? Сигурни сме, че погледът му няма да се откъсне от теб.
🔛

Следи сторитата в Instagram профила на AVON България и се включи до 25 април в Ultra предизвикателството ни с #20DAYSFEELGOOD. Можеш да спечелиш цял комплект Ultra червила, които да допринесат за повече увереност и роматично настроение.

Наградите, които ще бъдат раздадени по време на промоцията са 5 (пет) комплекта, всеки от по 5 червила Ultra на Avon.

Всеки ден, в периода на Промоцията, Организаторът ще качва по 1 предизвикателство в Instragam страницата на Промоцията https://www.instagram.com/avonbulgaria/

Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да сподели в своя Instagram профил, ако е публичен или в своя Facebook профил поне един публичен пост как е изпълнил някое от 20-те предизвикателства и задължително да добави хаштаг #20DAYSFEELGOOD.

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на 30 дни след обявяването на победителите във Facebook и Instragam страниците на Промоцията -  https://www.facebook.com/avonbulgaria и https://www.instagram.com/avonbulgaria/ Спечелилите се съгласяват да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни – име и адрес, необходими за изготвянето на приемо-предавателен протокол при получаване на наградата си.

Печелившите в Промоцията ще се определят посредством изтегляне на случаен принцип от всички участници, качили своето изпълнено предизвикателство в публичен пост с хаштаг #20DAYSFEELGOOD чрез специализиран софтуер - https://www.random.org.

Обявяването на печелившите ще се извърши чрез пост във Facebook и Instragam страниците на Промоцията -  https://www.facebook.com/avonbulgaria и https://www.instagram.com/avonbulgaria/ на 28.04.2021г.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара