Спечелете 20 ортопедични възглавници 'Релакс'


Играта е приключила!

Печеливши:
HOPE🍀
nelegalnata2
stefaniika
Coolmummy
mariat
красми
лещичка
MOON_BABY
Златанова
Rumitedi
svet_cvet
Savileta
milica_g
_darichka_
mi60_78
rogue88
Jessika75
Dragoness
Мелина
Lilly_TeaRose

Хората прекарват около 1/3 от живота си в сън, затова и изборът на матрак е от изключително значение.

На пазара се предлага широка гама от продукти, което често ни кара да се чувстваме объркани на коя марка и кой вид матрак да се спрем. Всички очакваме от нашия матрак да бъде удобен, да подкрепя тялото ни по естествен начин, да е антиалергичен, да се поддържа лесно и, разбира се, не на последно място, да ни предоставя уникалната възможност сутрин да се събуждаме отпочинали и заредени за предизвикателствата на деня.

Защо матраците ЛАТЕКС ни помагат да постигнем тези цели?
Първото, което е необходимо да научим, е "какво е латекс"?  
Латексът е бяла, млекообразна течност, представляваща каучукови частици, разтворени във вода. При производството на матраци и възглавници се използват два вида латекс – естествен и синтетичен.
Благодарение на незаменимите си качества (здравина, антиалергичност, еластичност, абсолютна безвредност) латексът често се използва за производството на множество ценни продукти – презервативи, детски биберони, автомобилни гуми, матраци, възглавници и мн.др.

Винаги, когато целта на един продукт е той да бъде екосъобразен, здрав и еластичен – производителите използват латекс. Като добавим и естествената му антибактериалност и възможност за формоване (изработване на матрица), се получава перфектната суровина за спални продукти.

Латексът в продуктите на "Екон" е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като Клас първи – одобрен дори за бебешки продукти. Както всички естествени материали, така и латексът има специфичен мирис, който първоначално се усеща. След премахване на опаковката е възможно усещането на слаб мирис, който драстично намалява в първите 48 часа. За отмирисване са необходими до 2 седмици. При добра вентилация процесът е по-кратък.

Спечелете ортопедична възглавница!
😴 Избройте 3 от характеристиките, отличаващи матраците ЛАТЕКС.
😴 Споделете ни също така дали предпочитате да спите на по-твърд или мек матрак.
😴 Съобразявате ли матрака с позицията ви за сън?

На 18 март  20 от вас ще спечелят ортопедична възглавница "Релакс".  

Краен срок - 18 март 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара