Спечелете специална игрална конзола Playstation 5 от Sunday Habit

Краен срок - 31 март 2021

ПОДАРЯВАМЕ PlayStation 5 😱🙌 

Има ли някой, който все още не е разбрал една от големите ни изненади този месец? 

Къстъм PS5 ще отиде при един от клиентите ни, които са поръчвали през сайта ни през месец март! 😝 Един от най-големите и специални подаръци, които сме правили в историята на SUNDAY HABIT 🔥🔥🔥 

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИОНАЛНА ИГРА НА SUNDAY HABIT, ОРГАНИЗИРАНА НА www.sundayhabit.com

Участието в Играта е обвързано със закупуването на продукти от интернет магазина www.sundayhabit.com.

Единствено лицата, които са закупили стока на стойност равна на или по-голяма от 10лв. посредством интернет магазина www.sundayhabit.com, в периода на Играта, имат право по свое желание да се включат в Играта.

Лицата по т. 12. заявяват желание да участват в Играта, като отбележат с отметка бутона „…[a]“ при финилазиране на своята поръчка от интернет магазина www.sundayhabit.com.

За всеки 10лв. от стойността на поръчката, без да се включва стойността на доставката, Участникът получава един билет за жребия, в който ще бъде изтеглен печелившият Участник. С цел избягване на всякакво съмнение, когато Участинкът закупи артикул на стойност от 45 лв., последният получава 4 билета за жребия.

В Играта не участват поръчки и продукти, закупени посредством ваучер за безплатен продукт.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, е един брой конзола Playstation 5 със специално изрисувано покритие.

Наградата не може да бъде заменяна за нейната парична равностойност.

На 10.04.2021 г. и на лотариен принцип ще бъде изтеглен 1 /един/ печеливш, измежду Участниците, отговарящи на условията по раздел IV., както и 2 резерви, в случай, че Организаторът не успее да установи контакт с печелившия Участник.

Организаторът ще установи контакт с печелившия Участник, а така също и с резервите, в случай че е необходимо, чрез предоставените при покупката email адрес и телефон.

Печелившият Участник ще получи спечелената награда лично в офиса на дружеството „Си Дабъл Ю Ейджънси“ ООД , намиращ се в гр. София, ул. „Ст. Л. Костов“ № 3.

Участниците декларират, че в случай че спечелят Играта, се съгласяват получването на наградата да бъде заснето и публикувано в социалните мрежи на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара