Спечелете 8 дневна почивка в Коста Брава - Барселона


Краен срок - 16 май 2021

В Играта имат право да участват всички дееспособни физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Играта.
Когато продуктът е закупен от юридическо лице, промо-талонът се предава на физическо лице (представител), посочено от представляващия юридическото лице като упълномощено физическо лице да получи продукта. Ако клиентът предпочита продуктът да му бъде доставен на място чрез разнос или куриер, промо-талонът се прикрепя към съответния съпътстващ документ (протокол, стокова разписка или фактура).

В Играта участват всички продукти предлагани в търговската мрежа на „ЕВРО 07“ АД с търговска марка „IR“ (наричани за краткост „продуктът/ите“).

При закупуването на продукти с търговска марка „IR“ на стойност по-голяма или равна на 20 лева, ще получите специална промо-карта със скреч покритие. При изтъркването на скреч покритието ще видите или предметна награда или Уникален код, с който да участвате за голямата награда.

НАГРАДА    БРОЙ НАГРАДИ    ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА
090303C    100    Универсален спрей
C331    150    СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА
ZX WINDSC. SUMMER 1L    1200    Лятна течност за чистачки
FBX025    150    Спирачна течност FERODO
21164.0.5    300    СПРЕЙ ПОЧИСТВАЩ СП.АПАРАТИ
JAR-1094    5    ПНЕВМАТИЧНА ТРЕСЧОТКА
JAI-0954    5    ПНЕВМАТИЧЕН ГАЙКОВЕРТ
ОТВЕРТКИ     105    ОТВЕРТКИ
C-3DH2    7    КУТИЯ ЗА ИНСТРУМЕНТИ
ВЛОЖКА 1/4    300    ВЛОЖКА 1/4

Допълнителна информация за голямата награда: 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА В КОСТА БРАВА – БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ

Голямата награда“ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА В В КОСТА БРАВА-БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ “ е самолетна почивка за 8 дни/ 7 нощувки на о. Майорка. Настаняването е в хотел „SIRIUS HOTEL 4* superior“ (или подобен) база обогатен пълен пансион. Възможните дати на заминаване са 07.09, 14.09, 21.09, 28.09.2021г.

Почивката се състои от:

• Самолетен билет за директен полет с включени летищни такси на авиокомпания „Wizz Air“
• 7 нощувки на база обогатен пълен пансион в хотел SIRIUS HOTEL 4* superior или подобен хотел
• Трансфер летище – хотел – летище
• Целудневна екскурзия до Барселона с водач на български език
• Представител на български език по време на целия престой
• Мед. застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” към „EUROINS“ с лимит на отговорност 10 000 €

Настаняването е в двойна стая със спалня или две отделни легла.

В голямата награда не са включени следните разходи, като същите при желание за ползване, са за сметка на спечелилото лице и се уточняват с Туроператора :

• Допълнителни екскурзии
• Курортна такса от 1€ на човек за нощувка – заплаща се на място в хотела
• Разходи от личен характер
• По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ – сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Моля, консултирайте се с наш представител.
• По желание включване на покритие за „Допълнителни рискове“ към застраховка. Моля, консултирайте се с наш представител.

По време на периода на Играта, срещу закупуването на продукт/продукти с търговска марка „IR“ на стойност по-голяма или равна на 20 лева, участниците ще получат промо-талон със скреч покритие, което трябва да се изтрие. След изтриването на скреч покритието, участниците ще видят или наименованието на предметната награда, която печелят или Уникален код, с който могат да се регистрират на www.igra.euro07.bg и да участват в тегленето на голямата награда.
От едната страна на всеки талон може да се види наименованието на играта, логото на „ЕВРО 07“ АД, логото на търговската марка участваща в Играта, наградата или кода за участие намиращи се под скреч покритието.

От обратната страна на всеки талон, участникът ще намери наименованието на Играта, наградите, продължителността на Играта, както и друга полезна информация.
Интернет страницата на Играта, съдържаща съответните данни е www.igra.euro07.bg

За да участва в тегленето за голямата награда “ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА В КОСТА БРАВА – БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ „, участникът ще трябва да посети споменатата по-горе интернет страница, да се регистрира като попълни предоставения формуляр, който ще изисква от участника да въведе единствено: кода от скерч-картата, телефонен номер и да приеме Правилата на Играта. Няма да се допуска участие при липсващи/неточни данни.
Участникът може да регистрира Уникални кодове по всяко време в срока на Играта – наведнъж или на няколко пъти.


При опит за регистрация на несъществуващ код, участникът ще получи незабавно автоматично съобщение на сайта на Играта, че кодът не съществува.

При опит за повторна регистрация на код, който вече е регистриран, участникът ще получи незабавно автоматично съобщение на сайта на Играта, че кодът вече е регистриран и не може да бъде приет повторно.

Регистрация на Уникален код извън периода на провеждане на Играта няма да бъде възможна. Тегленето на голямата награда “ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА В КОСТА БРАВА – БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ “ ще се проведе след края на Играта, на 25.05.2021г. в Централния офис на „ЕВРО 07“ АД в гр. София, бул. „Цветан Лазаров“ №90, ет.2. За голямата награда “ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА В КОСТА БРАВА – БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ “ ще бъдат направени три последователни тегления. Първият изтеглен участник ще е носител на голямата награда “ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА В КОСТА БРАВА – БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ „. Представител на „ЕВРО 07“ ще се свърже с печелившия чрез телефонно обаждане, за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 24 часа след изтегляне на томболата, при прозвъняване в работни дни между 8 и 19 часа от страна на представител на „ЕВРО 07“. В случай, че този победител по каквато и да е причина не е в състояние да приеме или да се възползва от наградата, то съгласно посочените в този документ правила и условия, победителят ще бъде заместен от лицето, изтеглено при второто теглене (първи резервен победител).

Ако на свой ред първият резервен победител не е в състояние, по каквато и да е причина, да приеме или да се възползва от наградата, то според условията, посочени в този документ, за носител на наградата ще бъде обявено лицето, изтеглено при третото теглене (втори резервен победител). В томболата участват всички участници, регистрирали Уникални кодове до 23.59 часа на 23.05.2021 г.

Наградите се предоставят само и единствено на участници, имащи право на участие в Играта.
Имената на спечелилото лице ще бъдат публикувани на сайта на дружеството www.euro07.bg

Участниците трябва да пазят като доказателство всички промо-талони с Уникални кодове, които са регистрирали. На съхраняваните промо-талони трябва ясно да се виждат Уникалните кодове. При получаването на наградата спечелилият участник е длъжен да предостави: промо-талона с печелившият Уникален код, в противен случай участникът няма право да получи наградата.
Предметните награди могат да бъдат получени от съответния магазин, от който потребителят е закупил промоционалния продукт в срок до 16.05.2021 г.

Голямата наградата се дава на физическото лице, което е попълнило формуляра и регистрирало промо- кода. Във връзка с ЧАСТ 5. ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, Организаторът не взима страна при спорове между представляващите юридическото лице и техните представители. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара