Спечелете 3 чифта очила KWIAT


Играта е приключила!

Печеливши: Elena Stoeva, Veselina Vladimirova и Elizabet Kostova

🌸 Посрещни пролетта с н̲о̲в̲и̲ ̲о̲ч̲и̲л̲а̲ 🌸
Лесно е ⬇
➡ Влез на сайта www.kwiat.bg
➡ Харесай си очила и линка към тях постави в коментарите под поста на организатора.

На 06 април ще обявим тримата печеливши, които ще се сдобият с нов чифт очила KWIAT. 

Тази година ставаме на цели 30 години и по този повод организираме игра в нашата официална Facebook страница. Ако искаш да спечелиш чисто нови слънчеви очила или диоптрични рамки, можеш да се включиш тук: https://www.facebook.com/KWIATeyewear

Всеки Участник може да участва с неограничено количество коментари в Играта.

Всеки Участник се включва само един път в тегленията и може да спечели само една награда, независимо колко коментара е публикувал.

В тегленето на наградата по т. 5 се включват само Участници, които отговарят на условията по т. 3 и 4 от тези Правила.

Тегленето на победителя ще се извършва в офиса на Организатора със специализиран софтуер в деня на приключването на Играта (06.04.2021 г.)

Обявяването на победителя ще става с коментар от страна на Организатора под поста Игра във Facebook в деня на приключването на Играта. В този пост ще се посочи потребителското име на победителя и наградата, която печели.

След определяне на печеливш участник се изтегля още 1 (един) резервен печеливш Участник. Резервният печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в срока по т. 7.1. от тези Правила.

След изтегляне на печелившите участници се извършва проверка дали отговарят на поставените в настоящите Правила условия. В случай че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият по ред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившия Участник по реда на предходната т.6 същият ще бъде информиран за спечелената награда и начина на получаването чрез лично съобщение във Facebook. Името на победителя ще бъде обявено с коментар от страна на Организатора под поста за съответната игра.

Печелившият Участник трябва да представи всички данни (три имена, телефон, адрес за доставка на наградата и навършени години), които са необходими за получаването на наградата. Тези данни ще бъдат използвани единствено за предоставянето на тази конкретна награда.

В случай че съответният печеливш Участник не отговори на съобщението, като изпрати необходимите данни до 3 (три) работни дни след обявяване на победителите или откаже да получи наградата, за победител се счита резервният печеливш участник, на който се изпраща съобщение по реда на тази точка. В случай че и той не отговори в срок до 1 (един) ден от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново теглене за нея не се организира.

Наградата може да бъде получена в срок до 14 (четиринадесет) работни дни от датата на тегленето. След като веднъж наградата е получена, тя не може да бъде върната и заменена за друга награда.

Краен срок - 6 април 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара