Спечелете обзавеждането от 'Като две капки вода' - канапе, кресло, масички


Играта е приключила!

Печеливш: Бисер Георгиев

МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ организира игра „Стаята  на Мебели Виденов”, като част от продуктово позициониране в предаването “Като две капки вода” за спечелване на:

• Кресло Кастело, зелено  - 1 бр.

• Канапе Виена, червено - 1 бр.

• Комплект холни масички Атена - 1 комплект

• Холна маса Тиса, черен дъб - 1 бр.  

В играта може да се участва при изпълнение на всички условия, описани по-долу. Играта се организира в периода от 22.03.2021 г. до 29.03.2021г. (включително)

Обявяване на победител на 30.03.2021 г.

Участието в томболата не е обвързано със закупуването на продукт на Организатора.

Всеки участник в Играта трябва да изпълни следните условия в специалната страница на играта, за да има право да вземе участие в томболата:

- Участниците трябва да последват линка и да влязат в сайта на Мебели Виденов и да изберат участник от предаването “Като две капки вода”, който предполагат, че ще спечели живото предаване на 29.03.2021г. При участието в играта е необходимо да се попълни регистрационна форма и да се посочат име, телефон и имейл адрес, както и да се изрази съгласие с настоящите Общи условия, в съответния чекбокс.

-  Единствено позналите спечелилия участник от живото предаване на 29.03.21г. ще имат право да участват в тегленето на наградата.

-  Чекбоксът, с който участниците позволяват имейлите им да се използват за маркетингови цели, не е задължително да бъде маркиран за участие в Играта.

Наградата представлява непаричен доход, облагаем с окончателен данък по реда на чл. 38(14) от Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

Играта се организира и провежда само за територията на Република България.

Всеки желаещ да участва в играта може да участва еднократно през целия период на играта.

Организаторът ще обяви имената на печелившия участник на 30.03.20201г. във Фейсбук страницата https://www.facebook.com/MebeliVidenov/ и страницата на Организатора www.videnov.bg и ще се свърже с печелившия в срок от 5 работни дни след обявяването. Ако в този срок Организаторът не може да се свърже със спечелилия участник, то последният губи наградата и Организаторът ще извърши ново теглене и ще обяви друг спечелил участник. Наградата ще бъде доставена от Организатора на посочен от спечелилия адрес и лице за контакт.

Мебели Виденов си запазва правото да поиска от лицето, спечелило наградата,  да направи снимка на мебелите, която ще се използва в социалните мрежи. В деня на получаване на  наградата, на лицето ще се предостави декларация-съгласие за споменатите в настоящата алинея дейности.

Краен срок - 29 март 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара