Спечелете билети за концерта на Lady Gaga в Париж и 48 аудио системи Harman-Kardon Aura Studio 3


Играта е приключила!

Печеливши:
zlat***@abv.bg
vanya.slavch***@abv.bg
viva***@abv.bg
toni_pe***@abv.bg
m1roslav.mihai***@abv.bg
akamber***@abv.bg
paulina1***@abv.bg
daniele.dimitr***@abv.bg
bibi_l***@abv.bg
diana_slav***@hotmail.com
ledena_kral***_88@abv.bg
mkal_0***@abv.bg
atanasov***@yahoo.com
marto1***@abv.bg
rosi1***@abv.bg
tatqna12tat***@abv.bg
darin***@abv.bg
astre***@abv.bg
alp***@abv.bg
aalyahtin.meh***@abv.bg
freelance***@gmail.com
oranja***@abv.bg
Vener***@abv.bg
dream***@abv.bg
katerina***@mail.bg
marya9***@abv.bg
dy***@abv.bg
lu***@abv.bg
Irena.arnaud***@abv.bg
Albena***@abv.bg
lub***@abv.bg
i.nenchov***@gmail.com
Petkosamole***@mail.bg
s_***@mail.bg
iv4o1***@abv.bg
X***@abv.bg
z***@abv.bg
sof***@abv.bg
kokolinaul***@abv.bg
bruk***@abv.bg
hafize.n***@abv.bg
kristof_ja***@abv.bg
xris***@mail.bg
castrol_raic***@abv.bg
a***@abv.bg
albenin***@abv.bg
venko1***@abv.bg
zwezdinal***@abv.bg

Искаш да спечелиш страхотни музикални награди от OREO и Lady Gaga? 

Купи бисквити OREO на стойност минимум 4 лева и регистрирай номера и сумата от касовата бележка. С 2 регистрирани касови бележки можеш да спечелиш Harman-Kardon Aura Studio 3 аудио система. С 5 регистрирани касови бележки* можеш да спечелиш Премиум билети за двама за концерта на Lady Gaga в Париж!

*С които не е спечелена Harman-Kardon Aura Studio 3 аудио система

За да получат награда от Промоцията (Играта), печелившите са длъжни да запазят и предадат на куриера печелившите касови бележки. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупени артикули на ЕДНА касова бележка.

Механизъм на Промоцията /Играта/:

Стъпка 1: Купи бисквити OREO (независимо от вида и грамажа) на обща стойност минимум 4 лв.

Необходимо условие е закупуването на бисквити OREO на общата стойност от не по-малко от 4 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

Стъпка 2: Регистрирай стойността и номера от касовата бележка на интернет страницата www.singwithoreo.com

При регистрацията участникът трябва:

- да въведе номера от касовата бележка
- да въведе общата сума от закупените OREO продукти
- да въведе имейл адрес
- да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и ако е печеливш, неговият/нейният имейл адрес ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки имейл адрес (напр. ivan***@abv.b) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.singwithoreo.com

С регистрацията на две касови бележки, участникът влиза в тегленията за седмични награди.

С регистрацията на поне пет касови бележки и в случай че с нито една от тях не е спечелена седмичната награда, участникът участва в тегленето на голямата награда. С регистрацията на нови пет касови бележки участникът увеличава шанса си за спечелване на голямата награда.

Така например: ако участник е регистрирал 20 касови бележки (максимумът за периода на Промоцията) и не е спечелил малка награда с някои от тях, то той участва с четири регистрации в тегленето за голямата награда.

Всички печеливши касови бележки не участват в следващите тегления.

Например: ако участник е регистрирал 5 касови бележки и с 2 от тях е спечелил седмична награда, то той не участва в тегленето за голяма награда.
Награди:

Седмични награди – Harman-Kardon Aura Studio 3 аудио система – общо 48 броя за периода на Промоцията (Играта), разпределени на седмичен принцип, по 8 броя всяка седмица от началото на Промоцията, както следва:

Период 1 – 01.03 – 07.03.2021 г., включително – 8 броя Harman Kardon Aura Studio 3 аудио система

Период 2 – 08.03 – 14.03.2021 г., включително – 8 броя Harman Kardon Aura Studio 3 аудио система

Период 3 – 15.03 – 21.04.2021 г., включително – 8 броя Harman Kardon Aura Studio 3 аудио система

Период 4 – 22.04 – 28.04.2021 г., включително – 8 броя Harman Kardon Aura Studio 3 аудио система

Период 5 – 29.03 – 04.04.2021 г., включително – 8 броя Harman Kardon Aura Studio 3 аудио система

Период 6 – 05.04 – 11.04.2021 г., включително – 8 броя Harman Kardon Aura Studio 3 аудио система

Голяма награда – два премиум билета за концерта на Lady Gaga на стадион „Stade de France“ в Париж, Франция на 25 юли, 2021г. – общо 4 броя за периода на Промоцията (Играта). Тегленето на 4 броя премиум билета за концерта на Lady Gaga на стадион „Stade de France“ в Париж, Франция, ще се проведе след края на периода на Промоцията (Играта).

Голямата награда включва САМО два премиум билета за концерта на Lady Gaga на стадион „Stade de France” в Париж, Франция. Наградата не включва транспортни разходи, разходи за хотел, застраховки, дневни разходи, допълнителни извънредни лични разходи (в това число и медицински) и такива от подобно естество на описаните в тази точка.

Тегленето и обявяването на печелившите участници ще се извършва до 48 часа след края на съответния период от Играта на www.singwithoreo.com. Последните 3 символа от всеки печеливш имейл адрес (напр. ivan***@abv.b) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.singwithoreo.com.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията /Играта/.

Публикуването на печелившите ще се извършва веднъж седмично по предварително съгласуван график (посочен по-горе).

Единният идентификатор на всеки участник е неговият имейл адрес. За коректното отчитане на успешните опити на участника, той трябва да използва един и същ имейл адрес. Едно физическо лице има право да участва само с един имейл адрес.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в което ще бъде предоставен линк към интернет форма, на която в 5-дневен срок могат да предоставят име, презиме, фамилия, ЕГН, мобилен номер, населено място и адрес за получаване на наградата. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да ги получат. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

За изпълнението на задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска от спечелилите награди да предоставят презиме и ЕГН, като тези лични данни ще бъдат използвани само за целите на справката по споменатата в настоящия текст законодателна норма. В случай че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си.

Ако един участник е спечелил седмична награда с две касови бележки, но не потвърди информацията си за доставка в рамките на 5 дневен срок, то той може да участва в следващите периоди за седмични награди с други касови бележки.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ имейл адрес и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Един участник може да направи максимум 5 регистрации в рамките на денонощие. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация. Един участник може да направи максимум 20 регистрации за целия период на активността. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. Една касова бележка може да бъде използвана за спечелването само на една награда.

Участниците, спечелили голяма награда. ще получат специален дигитален ваучер за билетите, чрез който могат да използват наградата спрямо съответните условия. Ваучерът за голямата награда е валиден на 25 юли 2021 г.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившите касови бележки за закупените продукти OREO на куриера. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от посочените максимален брой регистрации от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.
Раздаване на наградите:

Седмичните награди ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

На печелившите участници, които са спечелили голяма награда, ще бъде предоставен електронен ваучер, като преди това те ще трябва да предадат печелившите касови бележки на изпратен специално за целта куриер.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда, освен в случаите по-долу:

Предвид настоящата Covid-19 обстановка в целия свят и конкретно Европа, в случай че събитието бъде отменено поради решение на правителство на държава членка от ЕС и/или организаторите на събитието заради усложнена Covid обстановка, и/или друга причина, свързана или не с пандемична обстановка, органозаторът на играта ще замени наградата по свое усмотрение с друга равностойна парична или предметна награда. В такъв случай, спечелилият няма да има право да претендира за различна от предложената му алтернативна награда.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност, предоставени печеливши касови бележки и подписване на приемо-предавателен протокол. Като изключение, сме готови да приемем и копия на печеливши касови бележки, само при представяне на оригинал за сверяване. В случай, че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия.

Краен срок - 11 април 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара