Спечелете карти на стойност 1800 лв., плаване с яхта, ваучери за бижута и за почивка от Kinder Bueno

Краен срок - 15 април 2021

Участващите продукти са промоционалните опаковки на Kinder Bueno от 43 g с изписан текст върху тях „За ТЕБ и компанията“ („Промоционални продукт(и)“). За избягване на съмнение в Промоцията няма да участват други продукти Kinder, включително, но не само  стандартни опаковки Kinder Bueno, които не съдържат текст  „За ТЕБ и компанията“, Kinder Bueno White, Kinder Bueno Dark, Kinder Bueno Mini и други подобни.

Всяко лице, навършило 18-годишна възраст  може да участва в Промоцията, регистрирайки кода от вътрешната страна на опаковката на закупен Промоционален продукт(и) (“(Промоционален) код”) в рамките на Промоционалния период, посочен в Раздел 3, в съответствие с реда и правилата, установени в настоящите Официални правила.

В зависимост от броя на регистрираните Промоционални кодове участниците в Промоцията могат да участват за спечелването на различни по вид и стойност награди, посочени в раздел 5.3 по-долу, но за избягване на съмнение един участник може да спечели и получи само една награда в рамките на Промоцията.

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да влезе на www.kinder.com/bg („Сайта“) и да следва стъпките, описани по-долу. Участието в Промоцията на Сайта е позволено само за покупки, направени на територията на България от места за продажба, предлагащи Промоционалните продукти. Участието трябва да се осъществи в рамките на Промоционалния период, посочен в раздел 3.

Участието се осъществява в следните стъпки:

    Трябва да се закупи Промоционален продукт(и) и да се запази опаковката.

    Участникът трябва да влезе на Сайта www.kinder.com/bg в секцията, посветена на промоционалната кампания „За теб и компанията“ и да се регистрира за участие, като създаде свой личен профил, попълвайки форма със следните данни: име, фамилия, телефонен номер, имейл адрес и парола.
    От участника ще бъде изискано да потвърди, че е навършил 18-годишна възраст, че е прочел, разбрал и се е съгласил с Официалните правила и че е прочел и разбрал информацията, засягаща обработването на лични данни в Приложение 1 на Официалните правила.
    След успешно създаване на профил участникът може да започне да регистрира Промоционалните кодове, които се намират от вътрешната страна на опаковките на Промоционалните продукти. За да регистрира Промоционален код, участникът трябва да въведе кода и да качи снимка от вътрешната страна на опаковката на Промоционалния продукт в профила си. Въведеният код трябва да бъде валиден за участие в Промоцията, да съответства на кода от качената снимка и да е ясно видим от нея.
    В своя профил участникът може да регистрира по всяко време в рамките на Промоционалния период нови допълнителни кодове, намиращи се от вътрешната страна на опаковките на Промоционалните продукти.
    В зависимост от броя на регистрираните Промоционални кодове от Промоционален продукт/и в своя профил, участникът може да участва за спечелване на различни по вид и стойност награди, както следва:

    · При регистриране на поне 1 валиден код: ваучер за бижута от www.godesgifts.com на стойност от 70 лв.;

    · При регистриране на поне 3 валидникода: ваучер за бижута от www.godesgifts.com на стойност от 200 лв.;

    · При регистриране на поне 9 валидни кода: ваучер за професионална фотосесия на стойност от 650 лв.;

    · При регистриране на поне 15 валидни кода: ваучер на стойност от 1000 лв. за „Винен и спа комплекс Старосел“;

    · При регистриране на поне 25 валидни кода: Gift Card за пазаруване на стойност от 1800 лв.;

    · При регистриране на 35 валидникода: ваучер за плаване с яхта на борда на Salona 45 и ваучер за настаняване в хотел „МираМар“ в град Созопол.
    Повече информация относно наградите в Промоцията може да намерите в раздел 5.3. от тези Официални правила.
    Участникът трябва да е регистрирал Промоционален код/кодове от закупен Промоционален продукт(и) в рамките на Промоционалния период, но не по-късно от 23:59:59 часа на 15 април 2021 г.
    Един и същ Промоционален код може да бъде регистриран само веднъж.
    Всеки участник трябва да пази всички опаковки с регистрираните кодове, за да докаже участието си в Промоцията и за да получи наградата си, ако е спечелил такава.
    Печелившите участници ще бъдат потърсени по телефона за доуточняване на детайли по получаването на наградата. Обаждане ще бъде инициирано поне 3 пъти на ден в рамките на три дни. При невъзможност да се свържем с победителя в рамките на този период, наградата ще се присъди на негова резерва.

Всички награди в Промоцията се присъждат на случаен принцип чрез томбола, организирана в присъствието на нотариус в периода 16.04 – 30.04.2021., както следва:

1. Всички участници, регистрирали 35 валидни кода в профила си, ще участват в тегленето за награда, включваща ваучер  за плаване с яхта на борда на Salona 45 и ваучер за настаняване в хотел „МираМар” в град Созoпол. За тази награда ще бъде изтеглен общо един печеливш за целия Промоционален период.

2. Всички участници, регистрирали поне 25 валидни кода  в профила си, ще участват в тегленето за награда – Gift Card за пазаруване  на стойност 1800 лева. За тази награда ще бъдат изтеглени общо 3 печеливши  за целия Промоционален период.

3. Всички участници, регистрирали поне 15 валидни кода в профила си, ще участват в тегленето за награда – ваучер на стойност 1000 лв.  за „Винен и спа комплекс Старосел. За тази награда ще бъдат изтеглени общо 10 печеливши  за целия Промоционален период.

4. Всички участници, регистрирали поне 9 валидни кода  в профила си, ще участват в тегленето за награда – ваучер за професионална фотосесия  на стойност 650 лв. За тази награда ще бъдат изтеглени общо 15 печеливши  за целия Промоционален период.

5. Всички участници, регистрирали поне 3 валидни кода  в профила си, ще участват в тегленето за награда - ваучер за  бижута от www.godesgifts.com на стойност 200 лева.  За тази награда ще бъдат изтеглени общо 30 печеливши  за целия Промоционален период.

6. Всички участници, регистрирали поне 1 валиден код в профила си, ще участват в тегленето за награда -  ваучер за бижута от www.godesgifts.com на стойност 70 лева. За тази награда ще бъдат изтеглени общо 100 печеливши  за целия Промоционален период.

След изтеглянето на пeчелившите ще бъдат изтеглени алтернативни победители (резерви), в случай че печеливш участник не може да валидира участието си с предоставяне на опаковките от Промоционалните продукти с регистрираните кодове, необходими за спечелването на съответната награда; Организаторът не може да се свърже с печелившия в продължение на 3 дни; спечелил участник не е предоставил изискуемите данни или не отговаря на другите условия на Промоцията; или спечелилият откаже наградата.

Резервите ще бъдат изтеглени, както следва:

● Общо 3 резерви за наградата, включваща ваучер за плаване с яхта на борда на Salona 45 и ваучер за настаняване в хотел „МираМар“ в град Созопол;

● Общо 3 резерви за всички 3 награди – Gift Card за пазарауване на стойност от 1800 лева;

● Общо 3 резерви за всички 10 награди - ваучер  на стойност 1000 лв. за „Винен и спа комплекс Старосел“ ;

● Общо 3 резерви за всички 15 награди – ваучер за професионална фотосесия  на стойност 650 лв.;

● Общо 5 резерви за всички 30 награди - ваучер  за бижута от www.godesgifts.com на стойност от 200 лева;

● Общо 10 резерви за всички 100 награди - ваучер за бижута от www.godesgifts.com на стойност от 70 лева;

Печелившите участници ще бъдат информирани по телефон за спечелената от тях награда. При невъзможност да се установи връзка с победителя, обаждането ще се повтори. Максималният брой опити за откриване са 9 – по 3 на ден, в рамките на 3 последователни дни.

За да валидира участието си в Промоцията, от печеливш участник може да бъде изискано да  предостави в оригинал опаковките от закупените Промоционални продукти, показващи регистрираните Промоционални кодове, необходими за спечелването на съответния вид награда. В случай че печеливш участник не успее да предостави опаковките с регистрираните Промоционални кодове, участникът ще бъде дисквалифициран и наградата ще бъде присъдена на (следващата) резерва, изтеглена за съответната награда.

След като печелившият е валидирал участието си (ако е приложимо), той  трябва да изпрати имейл с информация за валиден и пълен адрес на територията на Република България, трите си имена, ЕГН (или друг релевантен идентификатор за чуждестранно физическо лице).

В случай че при тегленето на наградите, посочено в 5.2., останат нераздадени награди поради недостатъчен брой печеливши и резерви, отговарящи на  изискванията за валидиране и на другите условия на Промоцията, останалите нераздадени награди няма да бъдат връчени и друго теглене няма да бъде организирано.

Наградите, които ще бъдат раздадени в промоцията, са, както следва:

1      награда, включваща:

-        ваучер за 8-часово плаване на борда на яхта Salona 45 за до 12 души от Созопол до устието на река Ропотамо и обратно с включени храни и напитки (сандвичи, кафе, вода), капитан и гориво на стойност 1300 лв. Специални правила може да се прилагат към резервацията и плаването. Повече информация на:  http://www.bulgariayachting.com/salona-45/.

Както и

-        ваучер за настаняване за две нощувки в 3 двойни стаи за до 6 души, с включени закуски и вечери в хотел „МираМар" 4* в град Созопол  (http://www.miramarhotel.bg/) на стойност от 1188 лв.

Ваучерите са валидни до края на септември 2021 г. Резервации за настаняването в хотела и за наема на яхтата трябва да се направят от печелившите, не по-късно от 15 юни 2021 г.

·       3 броя награди - Gift Card за пазаруване на стойност от 1800 лв. всяка.
Картите GiftCard може да бъдат Mastercard или Visa и може да се ползват онлайн и/или на ПОС терминали във физически магазини, които приемат  съответните карти Mastercard или Visa. Сумата в картата трябва да бъде усвоена в период от 6 месеца. След това ще бъде начислявана такса от 6 лв. на месец, в случай че е останала налична сума. Повече информация на https://www.giftcards.eu/bg/home

·       10 броя награди - ваучер на стойност 1000 лв. всеки за „Винен и спа комплекс Старосел“. Ваучерът може да се ползва за настаняване,  СПА процедури или в ресторанта на хотела. Ваучерът е валиден до края на 2021 г. и може да се ползва еднократно. Повече информация на  https://www.starosel.com/

·       15 броя награди – ваучер на стойност 650 лв. всеки  за професионална фотосесия за трима, до 2 часа, от Пламен Гаврилов, с включени грим, прическа и реквизит, както и 25 обработени снимки. Ваучерът е валиден до края на 2021 г. Фотосесията трябва да бъде резервирана поне 10 дни предварително.

·       30 броя награди - ваучер за  бижута от www.godesgifts.com на стойност 200 лв. всеки.  Ваучерът е валиден до края на 2021 г

·       100 броя награди- ваучер за бижута от www.godesgifts.com на стойност 70 лв. всеки.  Ваучерът е валиден до края на 2021 г.

Ако поради непредвидени обстоятелства или поради причини извън контрола на Организатора и Възложителя наградите са  увредени или дефектни, не се предвижда замяната им с друга награда или каквато и да е алтернатива. Снимките на наградите, изобразени върху промоционалните материали, са с илюстративна цел.

За информация за Промоцията може да се свържете с нас на имейл info.bulgaria@ferrero.com, който е имейлът на Промоцията, или да посетите Сайта.

Наградите (т.е., ваучерите) ще бъдат доставени от Организатора до печелившите участници чрез куриер на посочения от печелившия участник валиден и пълен адрес на територията на Република България. За избягване на всякакви съмнения доставки на награди до адреси извън територията на Република България НЕ се извършват.

Спечелилият участник ще трябва да изпрати на Организатора и трите си имена, ЕГН (или друг релевантен идентификатор за чуждестранно физическо лице), точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата, както и да уточни в съгласие с него подробностите по получаването и организацията. Доставките ще бъдат осъществени в рамките на 3-6 седмици, считано от датата, на която печелившият участник е изпратил пълен адрес за доставка и другите необходими данни и след като са съгласувани всички детайли по получаването на наградата. Доставките ще бъдат реализирани в работни дни, от 9:00 до 18:00 часа. Спечелилият участник удостоверява получаването на наградата с подписа си. Организаторът и Възложителят не носят отговорност и не са задължени да доставят награда в случай на неизпратен адрес или други необходими данни в рамките на 10 календарни дни, след като спечелилият е уведомен за наградата; при подаден непълен или грешен адрес или други непълни или грешни данни; ако адресът е извън територията на Република България; или в случаите, когато спечелилият наградата не може да бъде открит на адреса и на телефонния номер за връзка при 2 независими опита за доставка.

Наградите не могат да бъдат заменяни или спечелилите да изискват размяната им за паричната им равностойност, нито да променят характеристиките и параметрите им.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара