Спечелете лаптоп Lenovo IdeaPad 340s и таблети Lenovo Tab M10

Краен срок - 25 март 2021

Обичаш ли да гледаш видеа? А обичаш ли да печелиш награди? А може би и двете едновременно?

Сигурни сме, че си чувал за нашата кампания “Намери друг начин”, но сега е моментът да ни кажеш колко добре сме се справили. А ние за благодарност ще те включим в томбола за супер яки награди.

Цъкни напред и бъди искрен. И помни - всички печелим, когато сме добри един към друг.  

“Участник” e всяко физическо лице на възраст от 14 до 19 години (включително), посетило  и регистрирало се на сайта https://anotherway.bg/, попълнило анкетата от Играта “Намери друг начин“, избирайки отговор на всички въпроси, въвело инициали на своето първо име и фамилия, пол, населено място, възраст и имейл за връзка с него във формата за участие.

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА СА:

    Един брой лаптоп модел: Lenovo IdeaPad 340s
    Четири броя таблети модел: Lenovo Tab M10

1. За участие в Играта Участникът трябва да посети и да се регистрира на сайта https://anotherway.bg/

2. Участието в Играта е безплатно. Всеки Участник има право да участва еднократно в рамките на периода на провеждане на играта.

3. Участието в Играта се осъществява, като регистриран потребител, посетил и регистрирал се на сайта https://anotherway.bg/, попълни анкетата от Играта “Намери друг начин“, избирайки отговор на всички въпроси.

Участникът лично (при навършени 18 г.) или със съгласието на своя родител или попечител (при навършени 14 г.) доброволно предоставя на Организатора на Играта личните си данни, а именно: инициали на първото име и фамилията, пол, възраст, населено място по настоящ адрес и имейл адрес. В случай на предоставено съгласие от родител или настойник за регистрацията на Участника, Организаторът обработва личните данни и на тези лица, а именно: инициали на името и фамилията, пол, възраст, населено място по настоящ адрес и имейл адрес. Личните данни се обработват от Организатора въз основа на легитимния му интерес да достига до по широк кръг от лица при  провеждане на проучване на общественото мнение при изпълнението на проект „Устойчива младеж срещу крайно десни екстремистки съобщения онлайн – YouthRightOn“, предоставените от Участника лични данни се обработват за целите на Играта, по-конкретно – за целите на идентификация на участвалите в Играта лица, записване на същите за участие, както и за целите на идентификация на победителите в Играта и осъществяване на връзка с тях по повод на връчване на спечелените от тях награди. За избягване на всяко съмнение, събираните за целите на организиране и провеждане на Играта лични данни на Участниците ще бъдат надлежно изтрити от “Дистинкт груп” АД след приключване на Играта и изтегляне на печелившите в нея Участници, т.е. личните данни следва да бъдат премахнати или имобилизирани (архивирани) от всички системи и сървъри на “Дистинкт груп” АД най-късно на 31.03.2021 г. Единствено данните на спечелилите участници, необходими за съставянето на приемо-предавателен протокол, удостоверяващ връчването на спечелената награда, ще бъдат съхранявани според законоустановения за това срок, но не по-късно от 15.04.2021 г., след което ще бъдат премахнати или имобилизирани (архивирани).

Печелившите в Играта се определят чрез жребий на случаен принцип измежду всички, регистрирали се и взели участие в Играта.

Жребият се провежда от Организатора.

За получаване на наградата е необходимо Участникът да потвърди желанието си да се възползва от нея в срок от 5 /пет/ календарни дни, след като Организаторът на играта се е свързал с него чрез предоставения имейл адрес.

В томболата за награди участват всички отговорили на всички въпроси.

Инициалите от име и фамилия на победителя, населеното място, и разширението на имейл адреса  ще бъдат публикувани на интернет страницата на Проекта https://anotherway.bg.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара