Спечели Кафемашина с капсули SPETEMA GRANDE POD

Краен срок - 18 април 2021

Всяко лице, направило еднократна покупка на на стойност поне 65лв. (в промоцията участват всички продукти, качени на сайта www.aptekastadiona.net) в периода на Томболата (от 09.03 – 18.04.2021 г.включително) участва в томболата за наградата.

Всяко лице има право на неограничен брой участия (поръчки, изпълняващи условията) през периода на Томболата.

Участието в играта означава спазване на официалните правила на играта.

Наградата в Томболата е:

1 брой Кафемашина с капсули SPETEMA GRANDE POD, МОЩНОСТ 1100 W, 19.0 bar, цвят ЧЕРВЕН.

Наградата ще бъде изтеглена на 19/04/2021г., в присъствието на представители на „БИЛГЕТ“ ООД. Изборът на победителя - на случаен принцип.

Печелившият ще бъде уведомен на посочения в данните от поръчката си телефон. Същият трябва да потвърди неговата/нейната възможност да приеме наградата, в срок до 5 дни след като бъде известен.

Списъкът с печелившото имена ще бъде публикуван на официалната страница на „БИЛГЕТ“ ООД. – www.aptekastadiona.net.

В случай, че печелившият не може да получи лично наградата, наградата ще бъде изпратена по куриер за сметка на „БИЛГЕТ“ ООД. Наградата също може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и своята лична карта за идентификация.

Няма да бъдат предоставени никакви алтернативни награди от горепосочените. Наградата не може да бъде заменена за пари и/или други ценности.

Наградата може да бъде получена до 1 месец след обявяването на печелившия. Ако някой от спечелилите не успее да си вземе наградата до месец след обявяването им, губи правото да я получи. Организаторът не може да бъде държан отговорен за невъзможността или закъснението на победителя да получи своята награда.

Организаторът не носи отговорност за установена неизправност на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара