Спечелете DSLR фотоапарат Canon EOS 2000D

Краен срок - 7 май 2021

💥Отдел Издирване  ти отправя ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО💥
Тръгни по следите на най-щастливите моменти и ги улови в неповторим кадър! 

🎁Ние ще подарим на един от вас специален 📸фотоапарат, с който да издирва красиви мигове.
‼Всичко, което трябва да направиш, за да имаш шанс за НАГРАДА, е да гледаш много внимателно Отдел Издирване  всеки петък от 22.00 часа, защото в края на всеки епизод до края на сезона ще ти задаваме въпрос - верният отговор ти носи възможност да си ПОБЕДИТЕЛЯТ!

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

DSLR фотоапарат Canon EOS 2000D

Участниците следва да се регистрират за участие в Играта, като оставят автентичен коментар под постовете, свързани с нея, според условията, упоменати в текста към съответния пост, обявяващ Играта.

Победителят, който печели предвидената в Играта награда, се избира до 20 работни дни след края на периода на Играта при провеждане на жребий измежду всички регистрирани през текущата седмица в рамките на периода на провеждане на Играта.

Участието за всяка отделна седмица в рамките на периода на провеждане на Играта приключва в четвъртък в 16:00 часа следващата седмица. Организаторът е задължен да обяви победителя до 20 работни дни след приключване на периода на Играта на Facebook страницата на тв сериала „Отдел Издирване“ - https://www.facebook.com/otdelizdirvane.

Участието в Играта е безплатно.

За участие в Играта е необходимо потребител, навършил 18 години, с Facebook  профил да гледа тв сериала „Отдел Издирване“ всеки петък от 22.00 часа и да остави автентичен коментар под седмичните постове, свързани с Играта, според условията, упоменати в текстовете към съответните постове, а именно да отговори на въпроса кое е излишното в публикувания кадър и защо.

С публикуването на коментар във Facebook в рамките на Играта в периода 22.03.2021 – 07.05.2021  участникът заявява съгласие с настоящите Правила и официалните правила на Facebook страниците и се задължава да ги спазва.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара