Спечелете 5500 ваучера за TEFAL продукти от Coca-Cola

Краен срок - 4 април 2021

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Промоцията и онлайн на сайта на адрес www.coca-cola.bg.

Промоцията с частта промоционална механика с награди в търговските обекти стартира на 15.02.2021 г. и продължава до 04.04.2021 г. включително или до изчерпване на количествата промоционални чинии Coca‑Cola в участващите търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, което от изброените събития настъпи по-рано.

„Участващи опаковки“ са PET бутилки с промоционални етикети 1L, 1.5L и 2L Coca‑Cola, Coca‑Cola Без Захар, 1.5L и 2L Fanta Портокал, 1.5L и 2L Sprite, с бели капачки с надпис „виж под капачката“.

Награди от онлайн частта на промоцията на www.coca-cola.bg:

1.  Общо 5 500 броя ваучера, всеки на стойност 40 лв. за продукт с търговска марка TEFAL®.

С ваучерите може да се пазарува, във физическите обекти, на следните вериги:

A.    Технополис;
B.    Техномаркет;
C.    Зора;
D.    Техмарт;
E.     Техномикс;

Списък с адреси на участващите магазини от веригите, може да намерите в Приложение 4 от настоящите Официални правила.

С ваучерите може да се пазарува както във физическите обекти, така и в онлайн платформите на следните вериги:

A.    Технополис;
B.    Зора;
C.    Техмарт;
D.    Техномикс;

Ваучерът е еднократен, което означава, че участникът спечелил ваучер трябва да го използва наведнъж. При ползване на ваучерите не се връща ресто от стойността на ваучера. Към ваучера може да се доплати сума с цел закупуване на продукт с търговска марка TEFAL® на по-висока стойност от тази на ваучера.

С участие в Промоцията може да бъде спечелен максимум един (1) брой ваучер от един участник в промоцията.

Награди от частта на промоцията, която се провежда в търговските обекти:

•  Общо 150 000 броя промоционални чинии Coca‑Cola.

Онлайн част на Промоцията на www.coca-cola.bg:

Закупете бутилка с промоционален етикет и бяла капачка от участващите PET опаковки: Coca‑Cola от 1Л, 1.5Л, 2Л, Coca‑Cola Без Захар от 1Л, 1.5Л, 2Л, Fanta портокал от 1.5Л, 2Л, Sprite от 1.5Л, 2Л и под капачката ще откриете:

·  Уникален 10-символен код, който може да бъде регистриран на сайта www.coca-cola.bg. С този код, съгласно правилата на Промоцията, публикувани на www.coca-cola.bg, може да участвате и веднага да видите дали печелите награда от онлайн частта на промоцията, описана в т. 7.1.

Регистрация: за да участва в Промоцията, Участникът е необходимо да премине през следните стъпки:

·  Участникът трябва да се съгласи с Условията за участие в промоцията (отметка в съответното поле, че са прочели Официалните правила на Промоцията, както и че са информирани и се съгласяват с изложеното в Уведомлението за защита на личните данни.

·  Да се регистрира, като въведе две имена, парола, e-mail адрес, дата на раждане и град в сайтa www.coca-cola.bg

·  Да въведе уникалния код от етикета на участващ продукт.

За да бъде допуснат за участие в Промоцията за спечелване на награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група - 16 навършени години или повече. Участникът трябва да регистрира код от под капачката на участващите опаковки с промоционален етикет и описани в Част 6, и автоматично разбира дали печели награда от онлайн частта на Промоцията.

При спечелване на награда от Промоцията, участникът ще получи e-mail на предоставения от него личен e-mail адрес със специално съобщение, съдържащо подробна информация за това как и къде може да използва наградата си.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове, като един (1) участник може да играе само за една (1) награда – ваучер на стойност 40 лв. за продукт с търговска марка TEFAL®, т.е спечеленият ваучер от 40 лв. не може да бъде комбиниран с втори такъв, а може да бъде осребрен единствено самостоятелно или натрупване не е възможно. Това важи при осребряване както във физическтие магазини, така и при онлайн пазаруване.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00 ч до 17.00 ч.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за паричния им еквивалент.

Промоционална механика с награди в търговските обекти:

В избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали, информиращи за тази част на Промоцията, ще се провежда описаната по-долу механика, при която могат да се спечелят награди директно в търговския обект.

За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да закупят наведнъж комбинация от 2 бутилки с промоционален етикет и бяла капачка от участващите опаковки. За всяка покупка на 2 бутилки наведнъж в комбинация по избор от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да изтрие 1 (едно) скреч поле на място в търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

·  „Печелиш чиния” – потребителят има право да получи една от общо 150 000 промоционални чинии Coca‑Cola, описани в т. 7, веднага, на място в търговския обект;

·  „Усмивка 😊 “ – потребителят не печели награда;

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч листове/полета в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата.

Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията с награди в обектите може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за паричния им еквивалент.

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в Промоцията според т. 4 от настоящите правила.

Онлайн част на Промоцията на www.coca-cola.bg

Ако потребителят регистрира печеливш код, той ще бъде уведомен веднага със съобщение на сайта www.coca-cola.bg: „Честито, ПЕЧЕЛИШ!”. След това ще получи съобщение на предоставения от него e-mail адрес с подробна информация за ваучера за съответната търговска верига, както и подробна информация как може да бъде използван за покупка до 23.05.2021 г.

Ако потребителят регистрира непечеливш код, той ще бъде уведомен веднага със съобщение, че не печели. Като утешителна награда ще получи на посочения e-mail адрес от него специално подбрана рецепта за вдъхновение.

Участниците трябва да имат 16 навършени години за да вземат участие в Промоцията.

Наградите от онлайн частта на Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

·  При регистрация на печеливш код потребителят ще получи на посочения от него e-mail адрес подробна информация за ваучера за съответната търговска верига, както и подробна информация как може да бъде използван. Ще получи също и списък с всички адреси на търговски магазини, в които може да реализира наградата си. В това число всички физически представителства на търговската верига, както и на онлайн магазините им. Регистрацията на код се случва в съответствие с правилата в т. 8.1.3. и 8.1.4.

·  За да използва ваучера си, печелившият участник трябва да представи уникалния цифров код на касата във физически магазин на предварително посочена от системата търговска верига или в онлайн магазина на съответната верига (където това е приложимо).

Всяка награда-ваучер е валидна до 23.05.2020 г. и не може да бъде използвана след тази дата. Награди-ваучери, които не са използвани от печелившия за получаване на награда до 23.05.2020 г., ще се считат за нежелани и печелившият губи право да ги използва.

Белите промоционални капачки на участващите опаковки: Coca‑Cola от 1Л, 1.5Л, 2Л, Coca‑Cola Без Захар от 11.5Л, 2Л, Fanta Orange от 1.5Л, 2Л, Sprite от 1.5Л, 2Л, които са променени, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.

Решението дали капачките на участващите опаковки са валидни, или не принадлежи на Организатора и е обвързващо за страните. 

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. немога да зарегистрирам кодовете си - не ми излиза местото където трябва да ваведа номера

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Необходима е регистрация в сайта на Coca-Cola, за да може да регистрирате кода от капачката.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара