Спечелете СПА уикенд с приятелка за 8 март

Краен срок -  7 март 2021

Дами, време е за 🎁 от Боровец!

Включете се в играта ни „За жените с любов“ 👩 ❤️ до 07.03 и зарадвайте себе си и приятелка с незабравим СПА уикенд в Spa Hotel Belchin Garden!

Ето как:
✅ последвайте страницата на Боровец във Facebook
✅ тагнете най-добрата си приятелка в коментар под поста и 💁‍♀️
✅ ни споделете защо тя е истинско вдъхновение за вас 🥰
✅ тагнете на стори този пост ( като бонус ).

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на „Ден и Нощ” ООД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на “Боровец” - вафли и бисквити във Facebook и Instagram.

Награди: Ваучер за СПА уикенд в хотел Белчин Гардън Уелнес и СПА.
Във ваучера са включени 2 закуски, 2 вечери и 2 СПА процедури за спечелилите участнички.
 
Престоят включва достъп до топлите басейни с минерална вода, SPA & Wellness с Римска баня, Финландска сауна, топла релакс пейка, релакс зона, фитнес зала.

Печелившия се определя с томбола на случаен принцип измежду всички, които са коментирали. Томболата ще бъде теглена на 08.03.2021 г. в 11:00ч., като печелившите участници ще бъдат обявени на страниците на “Боровец” - вафли и бисквити във Facebook и Instagram на 08.03.2021 г. (до края на работния ден). Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви (1брой), в случай че печелившият не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.
Организаторът се задължава в срок до 2 дни от изтеглянето на печелившия участник да се свърже с него в съобщение във Facebook или Instagram.

За да получи наградата си, победителя се съгласява в рамките на до 1 ден да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook или Instagram следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка.

Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него до 1 ден след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия изтеглен резервен печеливш;
Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook или Instagram профил; Спечелената награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешни и/или непълни данни, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

*Важно - печелившият участник се задължава да сподели като публикация (пост или стори) момент/и от СПА уикенда, който е спечелил и да тагне страницата на Боровец във Facebook или Instagram. Тази публикация ще се използва от Боровец с цел удостоверяване на предоставената награда.

Късмет! 

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара