Спечелете ваучери за почивка, за обувки, кошници със селектирани продукти

Краен срок - 7 март 2021

8 март вече се е превърнал в един от големите празнични дни в България. А радио Power FM ще го превърне в още по-голям за някои от вас, които демонстрират завидни музикални познания.
ЗАПОЧВА ИГРАТА "8 ПЕСНИ ЗА 8-МИ МАРТ" !

Слушай POWER радио и от 15 февруари до 7 март обърни внимание на специалния музикален микс-загадка, с който искаме да изпитаме твоите музикални познания. Темата е не каква да е, а предстоящия 8-ми март и Международен ден на жената! И преди да настъпи празника, ние ще проведем нашата ежегододна радио игра „8 песни за 8ми март”.

Всеки ден в ефира на радио Power FM ще бъде излъчван специален музикален микс от 8 парчета, посветени на жените и любовта. За да се включиш в играта, трябва да познаеш кои са изпълнителите и заглавията на включените в микса песни. Твоето предположение изпрати на igra@powerfm.bg, придруженo с трите си имена и телфонния си номер за контакт.

Нужно е да познаеш поне четири от осемте песни, за да участваш в томбола, която може да ти донесе някоя от нашите супер награди:

- 4 ваучера по 100лв за нощувки в семеен хотел „Звезда” ;

- 2 ваучера по 60лв за покупка на обувки в магазини „Народен юмрук” ;

- 2 ваучера по 60лв за букет или аранжировка от „Damascena Flower’s Apartment” ;

- 2 кошници със селектирани продукти от млекарница „Гастронома”.

Можеш да участваш само с едно предположение до 7-ми март. На 8-ти март, в сутрешното шоу „Vitamin B” Яна ще разкрие песните от музикалната ни загадка и ще изтегли награди.

Готов ли си? Слушай POWER радио, разпознай осмомартенския ни микс и грабни една от страхотните ни награди в играта „8 песни за 8-ми март”! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара